Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Velserbroek taxi

Taxi Velserbroek

Velserbroek taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Velserbroek en omgeving. Bestel je taxi van en naar Velserbroek online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Velserbroek

Taxi Velserbroek - sneleentaxi.nl

Taxi Velserbroek is dé taxicentrale voor een taxirit vanuit of naar Velserbroek. Bel met sneleentaxi.nl en u krijgt zo snel mogelijk onze partner in Velserbroek aan de lijn. Velserbroek maakt deel uit van de gemeente Velsen en is ooit ontstaan als uitbreidingsgebied van de gemeente Haarlem. In de loop der tijd heeft Velserbroek haar eigen, unieke gezicht binnen de gemeente Velsen gekregen. Taxi Velserbroek kent het dorp en haar omgeving als geen ander en zorgt ervoor dat u snel op uw bestemming arriveert. U kunt in de taxi met uw pinpas of creditcard betalen.

Velserbroek taxi

Naar de recreatiegebieden met Taxi Velserbroek

De recreatiegebieden Oosterbroek en Buitenhuizen zijn ideale recreatiegebieden om even lekker te ontspannen. Wat is er beter dan geen zorgen om het vervoer te hoeven te maken en met Taxi Velserbroek op stap te gaan? Daarnaast is Taxi Velserbroek uitermate geschikt voor veilig vervoer van en naar evenementen op Spaarnwoude, zoals Dance Valley. Ook voor vervoer van en naar de haven van IJmuiden is Taxi Velserbroek geschikt. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale beschikt over gunstige tarieven en behulpzame medewerkers die u graag van dienst zijn om uw taxirit zo aangenaam mogelijk te maken.

Taxicentrale Velserbroek

Taxi Velserbroek, dé specialist op taxigebied

Met Taxi Velserbroek heeft u een taxipartner die weet wat er in de vervoerswereld speelt. Ook voor speciale wensen staat onze taxicentrale beschikbaar. Wat dacht u van een taxibusje om een dag met de familie naar het strand te gaan? Taxi Velserbroek beschikt over speciale taxibusjes, waaronder enkele VIP-bussen. Tevens bieden wij directievervoer aan: laat u vervoeren in een luxe taxi waarin u op de achterbank in alle rust kunt doorwerken.  Informeer bij onze centralist naar de mogelijkheden. Taxi Velserbroek biedt graag een antwoord op al uw vervoersvragen. Betrouwbare chauffeurs Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9