Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vijfhuizen taxi

Taxi Vijfhuizen

Vijfhuizen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Vijfhuizen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Vijfhuizen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vijfhuizen

Taxi Vijfhuizen - sneleentaxi.nl

Taxi Vijfhuizen is uw ideale taxi-partner in en nabij Vijfhuizen. Heeft u toevallig autopech en moet u zo snel mogelijk vertrekken? Is het openbaar vervoer of de fiets voor u geen oplossing? Taxi Vijfhuizen staat voor u klaar. 24 Uur per dag, 7 dagen per week brengen wij u snel ter plaatse. Bij Taxi Vijfhuizen vervoeren wij u - ook met taxibusjes - zonder zorgen naar uw bestemming. Betalen met pin is ook mogelijk. U kunt overal in Vijfhuizen zonder een enkel probleem opgehaald worden.

Vijfhuizen taxi

Taxi Vijfhuizen is er voor iedereen

Vijfhuizen ligt in een prachtig stukje Nederland, in de gemeente Haarlemmermeer. Hier bent u vlak bij alles wat u maar wil. Een dagje genieten van de prachtige binnenstad en sfeer van Amsterdam? Of gaat u misschien via Schiphol op een ontspannende vakantie? Wilt u misschien nog even langs het Rijksmuseum om de kunst te proeven? Taxi Vijfhuizen brengt u, waar u ook maar moet zijn, in een oogwenk naar uw bestemming.

Taxicentrale Vijfhuizen

Taxi Vijfhuizen staat voor kwaliteit

Taxi Vijfhuizen staat voor de beste kwaliteit op taxigebied die er te vinden is. U wordt binnen zeer korte tijd overal binnen Vijfhuizen opgehaald door onze betrouwbare chauffeurs. U wordt in comfort door ons professioneel personeel naar uw bestemming vervoerd. Heeft u bovendien speciale wensen? Geef deze dan beslist door. Wilt u bijvoorbeeld meerdere taxi's of zelfs taxibusjes bestellen? Of wilt u misschien reserveren voor de volgende ochtend - zodat u zeker op tijd bent om uw vlucht te halen bijvoorbeeld - Taxi Vijfhuizen komt graag tegemoet aan uw wensen. Wilt u dus gebruik maken van een betrouwbare, goede en comfortabele taxi service? Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9