Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vlissingen taxi

Taxi Vlissingen

Vlissingen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Vlissingen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Vlissingen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vlissingen

Taxi Vlissingen - sneleentaxi.nl

Zoekt u comfortabel en betrouwbaar vervoer in en rondom Vlissingen, omdat uw eigen auto dienst weigert of omdat u met een groep vrienden gezellig op stap wilt, maar u niet druk wilt maken over wie er wel of niet mag drinken? Bel dan Taxi Vlissingen en wij regelen voor u een taxi of een taxibusje om u op te komen halen. Uiteraard staan wij ook bij andere gelegenheden voor u klaar. Elk moment van de dag en zeven dagen per week staan wij voor u klaar om u te helpen met uw vervoerswensen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Pinbetaling mogelijk.

Vlissingen taxi

Taxi Vlissingen naar het filmfestival of een

De stad en de gemeente Vlissingen zijn gelegen op het voormalige eiland Walcheren in de provincie Zeeland. Tot de gemeente Vlissingen behoren ook nog de plaatsen West-Souburg, Oost-Souburg en Ritthem. Een beroemde inwoner van Vlissingen in de zeventiende eeuw was admiraal Michiel de Ruyter, een van de bekendste Nederlandse zeehelden. In Vlissingen staat er een standbeeld van hem, zijn er verschillende plekken naar hem vernoemd en wordt het evenement “Sail de Ruyter” om de paar jaar georganiseerd. In de zomer wordt in Vlissingen jaarlijks het filmfestival Film by the Sea gehouden waarbij vele premières plaatsvinden en dat bezocht wordt door veel Nederlandse en ook buitenlandse filmsterren. Wanneer u ook in deze films geïnteresseerd bent, dan brengen de vriendelijke chauffeurs van Taxi Vlissingen u hier graag naartoe. In Vlissingen kunt u verder ook gezellig een bezoek brengen aan het muZeeum of aan reptielenzoo Iguana. Vervolgens kunt u lekker uitwaaien op de boulevard van Vlissingen, met veel gezellige en lekkere restaurants. Onze taxidienst uit Vlissingen staat voor u klaar om u daarna weer naar huis te brengen.

Taxicentrale Vlissingen

Onbezorgd op reis met Taxi Vlissingen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom proberen onze chauffeurs er alles aan te doen om u zo snel, maar veilig mogelijk naar uw bestemming te brengen. Gaat u op reis? Taxi Vlissingen haalt u en uw koffers thuis op en brengt u tijdig naar het station of vliegveld, zodat u zeker uw trein of vliegtuig haalt. U kunt uw taxi al een paar dagen van tevoren regelen, maar ook op de dag zelf nog is dit mogelijk. Wij staan graag voor u klaar. Betrouwbare chauffeurs. 24/7 beschikbaar. Bel ons nu.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9