Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Volendam taxi

Taxi Volendam

Volendam Taxi nodig? Wij brengen je graag van of naar hét vissersdorp van Nederland. Bereken onze voordelige ritprijs vooraf online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Volendam

Taxi Volendam - sneleentaxi.nl

In Volendam heet onze taxicentrale natuurlijk simpelweg Taxi Volendam. Met deze taxidienst rijdt u vanuit de bekende stad overal naartoe waar u maar wilt. Onze diensten zijn dus niet enkel beschikbaar voor kortere ritten in de stad zelf, maar ook voor langere ritten, bijvoorbeeld richting luchthavens, stations of vergaderplaatsen. U kunt daarbij inbellen op elk uur van de dag en op elk uur van de nacht: 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Desgewenst kunt u onze diensten daarbij vooraf reserveren. Maar hoe dan ook: wij zijn altijd snel ter plaatse.

Volendam taxi

Taxi Volendam, uw ideale gids in Volendam

Van onze snelheid kunt u vervolgens allereerst al genieten om de prachtige stad die Volendam is beter te leren kennen. Taxi Volendam is hierbij misschien wel de meest flexibele gids die u ooit zult ontmoeten. En dat is eigenlijk ook wel nodig wanneer u de vele rijkdommen van Volendam en haar omstreken op korte tijd wilt leren kennen. Van de Sint Vincentius kerk tot het Palingsoundmuseum; van het Doolhof tot de dijk en de haven: Volendam heeft zoveel te bieden dat u enkel met een prima getimede taxidienst pas echt het maximum uit uw bezoek haalt. Dat geldt trouwens dubbel wanneer de passionele Volendammers aan het feesten gaan, bijvoorbeeld tijdens de legendarische septemberkermis, of tijdens het crazy Volendammer Weekend. Dan tooien veel van de bewoners zich immers in de originele, Volendamse klederdracht en laten ze zo oude ambachten herleven in het straatbeeld.

Taxicentrale Volendam

Het is allemaal mogelijk met Taxi Volendam

Bent u klaar voor uw bezoek aan Volendam, of wilt u juist vanuit Volendam ergens anders naartoe? Houdt dan zeker het nummer van Taxi Volendam dichtbij u. Bij ons geniet u immers van de snelste service geleverd aan de laagste tarieven door betrouwbare, gecertificeerde chauffeurs. U kunt onze diensten ook langer van tevoren reserveren, voor extra zekerheid. In alle gevallen garanderen wij een vlotte en snelle service en scherpe prijzen. Reist u in een groep? Overweeg dan zeker ook even onze leuke taxibusjes. Zij maken uw groepsbezoek aan Volendam twee keer zo efficiënt en nog zo gezellig. Bij Taxi Volendam is het allemaal mogelijk. Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Informatie over Volendam


Inwoners: 22.505
Gemeente: Edam-Volendam
Provincie: Noord-Holland
Station(s) van Volendam: Bushalte Volendam
Bekende wijken: Axwijk, Katham, Verloreneinde
Evenementen: Volendammerdag, Kaasmarkten
Populaire bezienswaardigheden:
• Sint-Vincentiuskerk
• Visafslag Sint-Vincentius
• Volendams Museum met het sigarenbandjeshuisje
• Schilderijencollectie van Hotel Spaander
• Diamantslijperij
• Stolphoevekerk
• Houten klokkenstoel met de Trouwklok
• De haven van Volendam

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9