Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Walcheren taxi

Taxi Walcheren

Walcheren taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Walcheren en omgeving. Bestel je taxi van en naar Walcheren online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Walcheren

Taxi Walcheren - sneleentaxi.nl

Het mooie schiereiland en landstreek Walcheren bestaat uit de drie gemeentes Veere, Vlissingen en Middelburg. Walcheren was ooit 'alleen maar' een eiland maar deze in het Westen gelegen Zeeuwse provincie biedt toeristen en bezoekers vandaag de dag veel bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden. Het vervoer in en tussen de steden onderling is perfect te regelen met Taxi Walcheren. Onze betrouwbare en ervaren taxichauffeurs rijden u graag snel en comfortabel naar de gewenste plaats van bestemming. Bespaar vandaag nog op een vermoeiende lange autorit en het zoeken naar een parkeerplek met hoge parkeerkosten, door te reizen met Taxi Walcheren.

Walcheren taxi

Ontdek het schiereiland met Taxi Walcheren

In Walcheren zijn fijne strandvakanties en mooie fiets- en wandeltochten mogelijk in een bos- en duinrijke omgeving. Ontdek wat Walcheren nog meer te bieden heeft door u rond te laten rijden en geniet onderweg van het mooie uitzicht. Breng ook eens een bezoek aan het oude handelsstadje Veere, ontdek het rijke verleden van de hoofdstad Middelburg of breng een bezoek aan Panorama Walcheren in Vlissingen. Dit museum brengt met mega grote schilderijen een ode aan het prachtige Walcheren. Wandel tussen de metersbrede en menshoge schilderijen door en krijg het gevoel daar ter plekke aanwezig te zijn. Het museum is goed bereikbaar, zeker als u zich laat rijden door Taxi Walcheren. Uiteraard behoren ook langere ritten tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld naar Eindhoven Airport of Schiphol. Onze vriendelijke chauffeurs kunnen u overal op het schiereiland komen ophalen, zowel in de grote als kleinere plaatsen. Heeft u bijvoorbeeld Taxi Zoutelande of Taxi Westkapelle nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Taxicentrale Walcheren

De voordelen van Taxi Walcheren

Taxi Walcheren beschikt over een luxe en omvangrijk wagenpark met riante wagens en comfortabele taxibusjes. Ons taxibedrijf is beschikbaar voor directe ritten en voor reserveringen die op een later tijdstip gepland zijn. Als u snel wilt reizen naar een bestemming dichtbij of ver weg dan is het goed te weten dat Taxi Walcheren 24/7 bereikbaar is. Met Taxi Walcheren bent u zeker van de beste service tegen lage tarieven. Tevens beschikken onze chauffeurs over een ruime kennis van de lokale omgeving zodat u altijd goed geïnformeerd wordt en snel ter plaatse bent. Bel ons dus nu voor het bestellen van een taxirit. Hopelijk tot snel!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9