Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Waterland taxi

Taxi Waterland

Met de Waterland taxi van sneleentaxi reis je zorgeloos naar je bestemming. Bereken vooraf de ritprijs en boek voordelig je taxi van of naar Waterland!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Waterland

Taxi Waterland - sneleentaxi.nl

Taxi Waterland is jouw ideale partner wanneer je vervoer zoekt in en vanuit het prachtige Waterland. Onze betrouwbare chauffeurs vervoeren je daarbij niet alleen binnen de gemeente, maar ook in de gelijknamige regio of naar een bestemming die veel verder weg ligt. Korte of lange ritten, het maakt voor ons geen verschil. Wij bedienen je steevast met evenveel vakmanschap en arbeidsvreugde: vierentwintig uur op vierentwintig, zeven dagen op zeven. Taxi Waterland: lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Waterland taxi

Taxicentrale Waterland, kenner van de gemeente

Waterland is een Noord-Hollandse gemeente, die zijn naam krijgt van de omliggende regio Waterland, op zichzelf een onderdeel van de Plusregio Stadsregio Amsterdam. De gemeente zelf telt daarbij zo'n 17 duizend inwoners en omslaat een gebied van zo'n 115 vierkante kilometer. Qua personentransport vraagt deze unieke combinatie van grootstedelijke en landelijke infrastructuur een gespecialiseerde behendigheid, waarin de chauffeurs van Taxi Waterland met de jaren een grote expertise hebben opgebouwd. Daar kan je op vele manieren jouw voordeel mee doen, zeker wanneer je vanuit Waterland richting Amsterdam trekt. Maar ook binnen de gemeente zelf weten onze chauffeurs de leuke plekjes liggen. Zo voeren zij je blindelings naar de Grote Kerk van Monnickendam (de centrale stad van het Waterland), of naar de Katwouder molen te Katwoude (Achterdichting). Allicht staat ook Het Beroemde Huis hier op jouw lijstje. Je vindt er immers een van de honderd mooiste interieurs van Nederland terug. Een rijke schat aan muurschilderingen uit de zeventiende eeuw is er de voornaamste troef.

Taxicentrale Waterland

Boek bij sneleentaxi voor al jouw taxivervoer

Wil je ook de schatten van het Waterland ontdekken? Doe dan een beroep op Taxi Waterland. Wij garanderen je competitieve, lage tarieven en een kwaliteitsvolle, snelle service. Wil je absolute zekerheid over onze beschikbaarheid? Dan boek je bij sneleentaxi om een reservering plaatsen voor een van onze wagens, zonder meerkost. Reizigers in grotere groepen doen er tot slot ook goed aan om even ons aanbod taxibussen uit te pluizen. Zo koppel je de flexibiliteit en de persoonlijke service van onze taxichauffeurs immers aan de capaciteit van een taxibus Waterland.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9