Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Weesp taxi

Taxi Weesp

Een taxi naar Weesp bestel je online bij sneleentaxi. In heel Nederland is het mogelijk een taxi vanaf of naar Weesp te bestellen. Bereken vooraf onze ritprijs en boek direct een privé-taxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Weesp

Taxi Weesp - sneleentaxi.nl

In de regio Weesp is Sneleentaxi.nl nu ook actief. De betrouwbare chauffeurs van Taxi Weesp staan elke dag met alle plezier voor je klaar om je te vervoeren. Vanuit de regio Weesp kun je met ons overal naartoe waar je maar wilt. Onze bestuurders en luxewagenpark staan paraat voor korte en lange ritten, vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week. In en rond Weesp zijn wij altijd zo snel mogelijk ter plaatse. Heb je bijvoorbeeld een taxi naar Amsterdam nodig? Bestel direct en een lokale chauffeur komt wanneer jij het wenst.

Weesp taxi

Taxicentrale Weesp brengt je overal naartoe

De prachtige, historische stad Weesp kent geen geheimen voor onze ervaren taxichauffeurs. Weesp is meteen ook de grootste stad van de gelijknamige gemeente, gelegen in de provincie Noord-Holland. Weesp telt zo'n 18 duizend inwoners en is gezellig druk te noemen. Onze chauffeurs loodsen je echter probleemloos door deze drukte heen, zelfs in de oude, smalle straten. Daar kun je dan volop genieten van het beschermde stadszicht, waartoe meer dan 200 beschermde rijksmonumenten behoren. Je kunt er zelfs nog de oude vestigingswerken bekijken, waaronder het Torenfort (met wallen) uit 1861. En ook verder heeft Weesp vele toeristische troeven in huis. Zo herbergt het neoclassicistische stadhuis onder ander het gemeentemuseum voor Weesper porselein, of kun je één van de drie overblijvende, historische molens bezoeken. Daarnaast is ook een bezoek aan de City of Wesopa de moeite, een volbloed en hypermodern Stadstheater. Taxi Weesp brengt je met alle plezier naar deze oude en moderne hotspots. Maar uiteraard staan onze chauffeurs ook voor langere ritten naar bijvoorbeeld Schiphol of Amsterdam voor je klaar.

Taxicentrale Weesp

Wij sturen een taxi wanneer jij het nodig hebt

Op al deze bestemmingen is Taxi Weesp gegarandeerd snel ter plaatse. Hierbij gelden lage tarieven. Dat geldt ook wanneer je op voorhand een taxi hebt gereserveerd. Je verzekert jezelf dan enkel van onze beschikbaarheid, maar niet van een hogere rekening. Wanneer je onderweg bent met een groep, (hetzij privé, hetzij voor het werk), dan moet je tot slot ook zeker even onze taxibussen overwegen. Zij bieden een oplossing op maat van jouw groep, zodat je ook in een bus van het comfort, de flexibiliteit en de stiptheid van onze taxidienst kunt genieten. Taxi Weesp: betrouwbaar en comfortabel taxivervoer. Bestel nu bij ons online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9