Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Wijdemeren taxi

Taxi Wijdemeren

Wijdemeren taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Wijdemeren en omgeving. Bestel je taxi van en naar Wijdemeren online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Wijdemeren

Taxi Wijdemeren - sneleentaxi.nl

Taxi Wijdemeren is de toepasselijke naam van onze taxicentrale in Wijdemeren. In en vanuit deze regio brengt Sneleentaxi.nl u zo eender waar naartoe, ook als u het buiten de gemeentegrenzen wilt zoeken. Dat betekent dat onze chauffeurs net zo graag korte als lange ritten maken. Hun opdracht is dan ook simpel: al uw reiswensen vervullen. Dat doet Taxi Wijdemeren dankzij een ultieme flexibiliteit, een uiterste stiptheid en een kwaliteitsvolle totaalservice. Ons wagenpark stelt hiervoor de beste luxewagens ter beschikking, vierentwintig uur op vierentwintig, zeven dagen op zeven. Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Wijdemeren taxi

Taxi Wijdemeren kent de regio als geen ander

Een extra troef van Taxi Wijdemeren is uiteraard de lokale verankering. In een complexe gemeente als Wijdemeren is dit meer dan handig meegenomen. De parel van de provincie Noord-Holland, ten westen van het Gooi, is immers het hart van de Gooi en Vechtstreek. Die brengt eigenlijk drie verschillende gemeenten samen, waaronder Loosdrecht, 's-Graveland en Nederhorst den Berg. Verspreid over deze 'kernen' wonen zo'n 23000 mensen. Enige kennis van dit ingenieuze verbindingsnetwerk is dus zeker meegenomen.En voorts is het natuurlijk ook gewoon handig wanneer je taxibestuurder ook nog eens een woordje mee kan spreken. In Wijdemeren is het namelijk niet gemakkelijk kiezen: er is voor iedereen wel iets anders te doen. Liefhebbers zullen allicht graag het bekende Joods monument willen bezichtigen. Een echte klap op de vuurpijl is verder ook nog het kasteel van Nederhorst, beter bekend als Bommelstein. Tot ver in de jaren 1990 was dit immers de verblijfplaats van de Toonder Studio's, waar de bekende striptekenaar en nationale held Maarten Toonder zijn Heer Bommel ontwikkelde. De ANWB vond dat alvast een gemarkeerde wandeling waard: de Bommelstein-route.

Taxicentrale Wijdemeren

Bel nu Taxi Wijdemeren

In het totaal telt Wijdemeren zoveel als 272 beschermde monumenten in zijn rangen. Taxi Wijdemeren weet de beste weg naar elkeen van hen. Competitieve, lage tarieven zijn ons visitekaartje. U kunt ons daarbij direct oproepen, of u kunt onze diensten reserveren. Dat kost u niets meer, maar het garandeert u wel simpel van onze beschikbaarheid. Bent u een groepsreiziger? Vraag dan naar een van onze taxibussen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu op 035 2050982.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9