Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Winschoten taxi

Taxi Winschoten

Winschoten taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Winschoten en omgeving. Bestel je taxi van en naar Winschoten online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Winschoten

Taxi Winschoten - sneleentaxi.nl

Taxi Winschoten is uw chauffeur in de regio Winschoten. Verslapen? Autopech? Op zoek naar een betrouwbare chauffeur met kennis? Taxi Winschoten staat voor u klaar! In de regio Winschoten kunt u overal worden opgehaald en wij brengen u, waar u ook maar wilt, naar toe. Onze deskundige chauffeurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om u van alle taxigemakken te voorzien.

Winschoten taxi

Taxi Winschoten rijdt u langs de mooiste plekken

De stad Winschoten vervult een centrumfunctie binnen de gemeente Oldambt. De stad is bekend door haar vele molens, waar ze ook de bijnaam Molenstad aan dankt. Taxi Winschoten rijdt u langs alle mooie plekjes van Winschoten. In een mum van tijd, laat een chauffeur met kennis u de stad in al haar cultuurpracht zien. Wilt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het grootste rosarium van Nederland? Een bezoekje brengen aan een van de vele authentieke kerken? Of gewoon eens rondtoeren langs de vele parken? Taxi Winschoten weet de weg!

Taxicentrale Winschoten

Taxi Winschoten, kwaliteit voor iederen

Onze ervaren chauffeurs zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een belletje is voldoende om onze chauffeurs in hun taxi's te laten springen, op weg naar u. Ook met speciale wensen, zoals taxibusjes, kunt u bij ons terecht. Zowel voor directe ritjes als reserveringen voor latere momenten zijn wij beschikbaar. Taxi Winschoten. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Bel ons nu. Wij weten de weg!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9