Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Wormer taxi

Taxi Wormer

Wormer taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Wormer en omgeving. Bestel je taxi van en naar Wormer online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Wormer

Taxi Wormer - sneleentaxi.nl

Taxi Wormer is uw ideale taxi-partner in de gemeente Wormerland. Heeft uw eigen auto pech, heeft u vervoer nodig naar Schiphol of wilt u gewoon een dagje onbezorgd op pad? Bel naar Taxi Wormer, geef uw wensen door en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi-wagen naar u toe. Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar voor grotere groepen. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas of creditcard betalen. Onze chauffeurs staan graag voor u klaar. Lage tarieven. Snel ter plaatse. 24 uur per dag bereikbaar. Bel ons nu.

Wormer taxi

Ontdek de Zaanstreek met Taxi Wormer

Wormer is de hoofdplaats van de gemeente Wormerland en ligt in de Zaanstreek. Wormerland is in 1991 ontstaan, toen de toenmalige gemeenten Jisp, Wijdewormer en Wormer werden samengevoegd. Wormer is met zo'n dertienduizend inwoners het grootste dorp van de gemeente en behoort tot de oudste plaatsen van de Zaanstreek. Waarschijnlijk bestaat Wormer al langer dan duizend jaar. Zoekt u vervoer om de gemeente Wormerland te ontdekken of wilt u juist vanuit Wormer of een van de andere dorpen naar een andere stad gebracht worden? Bel dan naar Taxi Wormer. Wij staat graag voor u klaar, geen bestemming is ons te gek. U kunt ons bellen voor lokale taxiritten (bijvoorbeeld naar Dorpstheater Wormer), maar ook vervoer naar een andere stad als Zaandam, Amsterdam of Purmerend is mogelijk. Onze chauffeurs kennen perfect de weg in de Zaanstreek en staan altijd met evenveel plezier voor u klaar.

Taxicentrale Wormer

Taxi Wormer is er voor iedereen

Bel dus nu naar Taxi Wormer en geef uw wensen door. Zoekt u een taxi voor uzelf alleen of wilt u juist met een grotere groep op pad? Beide is mogelijk bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas of creditcard betalen. Ook reserveringen voor een later moment zijn mogelijk. Gaat u naar een treinstation of luchthaven en heeft u bagage mee? De vriendelijke chauffeur laadt uw koffers graag voor u in. Bij Taxi Wormer is de klant koning. Hopelijk snel tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9