Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Wormerveer taxi

Taxi Wormerveer

Wormerveer taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Wormerveer en omgeving. Bestel je taxi van en naar Wormerveer online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Wormerveer

Taxi Wormerveer - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar comfortabel, betrouwbaar en goedkoop vervoer in Wormerveer? Dan zit u hier goed! Op sneleentaxi.nl kunt u nu namelijk ook Taxi Wormerveer bestellen, en dat ieder uur van de dag. Dus heeft u 's morgens vroeg vervoer nodig naar Schiphol, heeft u 's middags een zakelijke afspraak in Amsterdam of gaat u 's avonds gezellig een drankje drinken in het centrum van Zaandam?  Wij staan 24 uur per dag klaar om in uw wensen te voorzien. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs.

Wormerveer taxi

Taxi Wormerveer, overal in Zaanstad

Wormerveer is een dorp met zo'n elfduizend inwoners en is sinds 1974 onderdeel van de gemeente Zaanstad. Heeft u vervoer nodig van of naar een van de andere dorpen in Zaanstad, zoals Krommenie of Assendelft? Ga je een dagje naar Amsterdam (waar wij ook actief zijn met Taxicentrale Amsterdam)? Wij staan graag voor u klaar. Onze chauffeurs kennen perfect de weg in de Zaanstreek en rijden u altijd zonder omwegen naar uw bestemming. U kunt ons bellen voor zowel korte ritten binnen Zaanstad als langere ritten naar bijvoorbeeld een attractiepark, festival of vakantiepark. Bel nu naar Taxi Wormerveer en wij sturen direct een chauffeur. Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar, ideaal voor als u met een grotere groep op pad gaat. Heeft u een familie-uitje of personeelsfeest? Bel naar onze centrale en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Taxicentrale Wormerveer

Reserveer uw vervoer bij Taxi Wormerveer

U kunt bij ons een taxi voor nu meteen bestellen, maar het is ook mogelijk om vervoer te reserveren voor een later moment. Dit is bijvoorbeeld handig als u vroeg in de morgen naar een luchthaven of treinstation gebracht wilt worden. Bel ons nu en geef uw wensen door, wij zetten uw aanvraag graag in ons reserveringssysteem. U kunt bij ons in de taxi met uw pinpas of creditcard betalen, dus geen gedoe met kleingeld meer! Bij Taxi Wormerveer is de klant koning. Taxi of taxibus Wormerveer nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct. Wij zien u graag terug in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9