Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Yerseke taxi

Taxi Yerseke

Yerseke taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Yerseke en omgeving. Bestel je taxi van en naar Yerseke online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Yerseke

Taxi Yerseke - sneleentaxi.nl

Zoekt u midden in de nacht een taxi na een iets te gezellig geworden feestje of wilt u ’s morgenvroeg zo snel mogelijk naar uw zoon na de geboorte van uw eerste kleinkind, maar heeft u geen vervoer? Taxi Yerseke haalt u zo snel mogelijk op en brengt naar de gewenste bestemming, elk moment van de dag en zeven dagen per week. Of u nu direct een taxi nodig heeft, of alvast een taxi of taxibusje wilt reserveren voor na uw bedrijfsuitje van volgende week, de taxicentrale uit Yerseke regelt het voor u. Als u speciale wensen heeft, schroom dan niet om deze aan ons te melden. Betrouwbare chauffeurs. Snel ter plaatse.

Yerseke taxi

Taxi Yerseke, ook na uw heerlijke mosselavond

Het dorp Yerseke, gelegen in de Zeeuwse gemeente Riemerswaal, is wereldberoemd vanwege zijn mosselen en oesters, en een lekker etentje bij een van de vele mosselrestaurants mag u zeker niet overslaan. U kunt er ook elk jaar een bezoekje brengen aan de Mosselrace, een zeilwedstrijd voor alle zeilklassen, of u komt langs op Mosseldag, waar u rijkelijk mosselen kunt eten en plezier kunt maken op de kermis. Daarna staat Taxi Yerseke voor u klaar om u weer veilig thuis te brengen. Er zijn nog meer bezienswaardigheden waar de betrouwbare chauffeurs van onze taxidienst uit Yerseke u graag naartoe willen brengen, zoals de oesterputten, de jachthaven, de Sint-Odulphuskerk of natuurlijk het Oosterscheldemuseum, waar u meer over de beroemde mossel- en oestercultuur ervaart.

Taxicentrale Yerseke

Met Taxi Yerseke gaat u graag op pad

Ook als u vanuit Yerseke graag wilt gaan winkelen in Goes of een rondvlucht heeft geboekt vanaf vliegveld Midden-Zeeland, dan brengen de vriendelijke chauffeurs van Taxi Yerseke u hier graag naartoe en halen u na afloop ook snel weer op. Zij hebben kennis van de regio, weten precies waar u moet zijn en vertellen u graag waar u de lekkerste mosselen kunt gaan eten. Met ons luxe wagenpark zorgen wij voor een comfortabele rit naar elke gewenste bestemming voor een lage prijs. Taxi Yerseke biedt u ook de mogelijk om te betalen met uw pinpas of creditcard na afloop van de rit. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9