Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Zaanstad taxi

Taxi Zaanstad

Zaanstad taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Zaanstad en omgeving. Bestel je taxi van en naar Zaanstad online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Zaanstad

Taxi Zaanstad - sneleentaxi.nl

Taxi Zaanstad is dé specialist op het gebied van taxiritten tussen alle plaatsen in de Zaanstad. Wilt u naar Assendelft, Krommenie of Wormerveer? Toch liever een tochtje langs de Westzaan of over de Zaandijk? Of kiest u voor een bezoekje aan de karakteristieke gebouwen van Zaandam? Op sneleentaxi.nl kunt u een taxi bestellen die u heen en weer brengt tussen al deze prachtige plaatsen van de Zaanstreek. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere taxiritten naar Amsterdam of Schiphol.

Zaanstad taxi

Taxi Zaanstad, diep geworteld in de regio

De Zaanstad is ontstaan door de samenvoeging van de zeven gemeenten Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam. Desondanks heeft elke plaats haar eigen unieke kenmerken weten te behouden. Met ervaren chauffeurs uit de regio weten wij als geen ander u te informeren over de mooiste plekjes van de Zaanstreek. Bezoek de prachtige watertoren van Assendelft, stammend uit 1885, of maak een ritje naar de Zaanse Schans en bekijk de specifieke houtbouw. Taxi Zaanstad kan u ook naar Inverdan brengen, het nieuwe project in hartje Zaandam waar architect Sjoerd Soeters in traditionele stijl de binnenstad kleur geeft.

Taxicentrale Zaanstad

Groepsvervoer bij de centrale van sneleentaxi in Zaanstad

Geen enkel taxibedrijf kent de prachtige plekjes van Zaanstad zo goed als Taxi Zaanstad. Bel nu 075 2040000 en een chauffeur staat direct voor u klaar om u naar de bestemming van uw keuze te brengen. Zoekt u een taxibusje, omdat u met een grotere groep op pad gaat? Ook daar bieden onze taxi's de juiste oplossing voor. Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en brengen graag u en uw gezelschap in één keer naar de bestemming. Bij Taxi Zaanstad denken we graag met u mee. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Fijne chauffeurs. Bel ons nu.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9