Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Zandvoort taxi

Taxi Zandvoort

Met een Zandvoort taxi van sneleentaxi reis je voordelig naar deze kustplaats. In heel Nederland is het mogelijk om tegen een laag tarief een taxi van of naar Zandvoort te boeken.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Zandvoort

Taxi Zandvoort - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar een taxi in de regio Zandvoort, zit u hier goed. Onze taxicentrale staat dag en nacht voor je klaar om te voorzien in jouw vervoerswensen. Wij kunnen je overal in de gemeente Zandvoort komen halen en brengen je direct naar je bestemming, waar deze ook ligt. Onze ervaren chauffeurs kennen de regio op hun duimpje en vertellen je desgewenst over Zandvoort en omgeving. Taxi Zandvoort rijdt al jaren met plezier rond in de badplaats. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Op tijd ter plaatse. U kunt bij ons online met iDeal, creditcard of PayPal betalen. Tevens hebben wij taxibusjes beschikbaar.

2 taxi's van taxicentrale Zandvoort

Taxi Zandvoort weet de weg

Zandvoort is een zeer populaire badplaats in Noord-Holland. Je kunt er een frisse duik nemen in de Noordzee, een gezellig drankje doen aan de boulevard of heerlijk uit eten gaan. Maar er is meer te doen in Zandvoort. Zo ligt het racecircuit Circuit Park Zandvoort in de gemeente. Dit is de locatie waar de Formule 1 gereden wordt en er zijn ook nog regelmatig races in andere raceklassen. Vervoer naar de F1 in Zandvoort nodig? Taxi Zandvoort brengt je graag naar de Grand Prix, net als naar een van de vele andere hotspots van Zandvoort. Tijdens de F1 in Zandvoort in 2021 is Zandvoort niet bereikbaar voor taxi's. Wij brengen je graag naar een van de Park+Ride locaties, waar je een pendelbus naar de Grand Prix kan nemen. Ben je een dagje naar het strand geweest en wil je op comfortabele wijze naar huis, het treinstation of een goed restaurant worden gebracht? Onze chauffeurs weten precies de weg en brengen je zonder omwegen naar je bestemming. Ga je vanuit Zandvoort naar Haarlem of Amsterdam? Boek direct online bij onze taxicentrale. Onze chauffeur komt op het geplande vertrektijdstip.

Taxicentrale Zandvoort

Taxi Zandvoort, ook voor groepsvervoer

Bij Taxi Zandvoort denken we graag met je mee. Je kunt voor iedere gelegenheid vervoer bij bij ons reserveren, bijvoorbeeld als je vroeg in de morgen met de taxi naar Schiphol wilt. Dit biedt de zekerheid van de juiste taxi op het juiste moment. Wil je in een keer met een hele groep op pad? Speciaal daarvoor hebben wij ook taxibusjes beschikbaar. Ook elektrisch vervoer is mogelijk. Taxi Zandvoort is gespecialiseerd in groepsvervoer en is elke dag bereikbaar. Dus als je een taxi nodig hebt in Zandvoort, boek dan direct online op sneleentaxi.nl. Onze chauffeur brengt je op bestemming.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9