Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Zierikzee taxi

Taxi Zierikzee

Zierikzee taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Zierikzee en omgeving. Bestel je taxi van en naar Zierikzee online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Zierikzee

Taxi Zierikzee - sneleentaxi.nl

Als u in Zierikzee of omgeving op zoek bent naar een taxi, zit u hier goed. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Zierikzee levert betrouwbaar, veilig en efficiënt taxivervoer tegen een gunstige prijs. Bent u een dagje op bezoek in deze Zeelandse parel, moet u naar het treinstation van Middelburg of wilt u een avondje onbezorgd op stap in het centrum van Zierikzee? De chauffeurs van Taxi Zierikzee staan graag voor u klaar. Taxi of taxibus Zierikzee nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct. Betalen met uw pinpas of credit is mogelijk in de taxi.

Zierikzee taxi

Ontdek de historie van de regio met Taxi Zierikzee

Zierikzee ligt op het eiland Schouwen-Duiveland en is de grootste stad van dit eiland, dat tevens de naamgever van de gemeente is. Er wonen 11 duizend mensen in Zierikzee, dat een uitgebreide geschiedenis kent. Zo kreeg het in 1248 stadsrechten van graaf Willem II. In de eeuwen hierna werd Zierikzee een belangrijke stad in Zeeland, met name vanwege zijn strategische ligging. In verschillende oorlogen is gevochten om Zierikzee. Er zijn nog steeds restanten van de historische stadsmuur te vinden in het centrum van de stad. Wilt u deze bekijken of op een andere manier leren over de historie van Zierikzee? Laat u dan door ons vervoeren. De chauffeurs van Taxi Zierikzee kunnen u van alles vertellen over de stad en zijn omgeving. Uiteraard kunnen zij u ook naar de leukste winkels en gezelligste cafés en restaurant brengen. Voor zowel korte als lange ritten kunt u bellen naar onze taxicentrale in Zierikzee.

Taxicentrale Zierikzee

Wat zijn de mogelijkheden van Taxi Zierikzee?

De mogelijkheden bij Taxi Zierikzee zijn legio. U kunt ons bellen als u direct een taxi nodig heeft, maar ook als u een taxi-wagen wilt reserveren voor een later moment. Dit laatste biedt u de garantie dat er op het door uw gewenste tijdstip een taxi naar u toe komt. Reist u met een grotere groep en wenst u een taxibus te reserveren? Ook dat is mogelijk. Geef het door aan onze centralist en we maken het voor u in orde. Ook rolstoelvervoer is mogelijk. Taxi Zierikzee geeft graag antwoord op al uw vervoerswensen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9