Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Asten taxi

Taxi Asten

Een taxi van of naar Asten bestel je voor een scherp tarief online bij sneleentaxi. Onze vervoerders staan klaar om je van of naar Asten te brengen. Bereken vooraf je ritprijs, geen verrassingen achteraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Asten

Taxi Asten - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar een taxi in Asten of omgeving, zit je hier goed. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Asten staat altijd voor je klaar om te voorzien in al jouw vervoerswensen. Wij zijn gespecialiseerd in groeps- en luxe vervoer. In onze luxe wagenpark bevinden zich goed onderhouden taxi-auto's en taxibusjes, die bestuurd worden door ervaren, gecertificeerde chauffeurs. Heb je een taxi of taxibus Asten nodig? Boek nu online voor zowel korte als voor lange ritten.

Asten taxi

Asten kent de mooiste plekjes

Asten telt ruim zestienduizend inwoners en is gelegen in het zuidoosten van Noord-Brabant. Een groot deel van het nationale park De Groote Peel ligt in de gemeente Asten. Er is dus een hoop mooie natuur te bezoeken in deze regio. Heb je vervoer nodig om de mooiste plekjes van Asten en omgeving te ontdekken? Boek online bij Taxi Asten! Wij brengen je met respect voor de natuur naar welke plek je ook wilt, waarna je bijvoorbeeld een mooie wandeling kunt maken. Achteraf halen wij je ook weer op, om je vervolgens weer naar huis of naar een gezellig café of restaurant te brengen. Taxi Asten denkt graag met je mee en onze chauffeurs verschaffen je desgevraagd meer informatie over de regio.

Taxicentrale Asten

Ontdek de mogelijkheden van Taxicentrale Asten

Bij Taxi Asten is er veel mogelijk. Zo hebben wij voor grotere groepen taxibusjes beschikbaar en kan je kiezen voor elektrisch vervoer. Ook zijn wij gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Heb je bijvoorbeeld een taxi naar Eindhoven Airport of een Schiphol taxi nodig? Boek een taxi en de chauffeur brengt je op het gewenste moment naar de luchthaven. Het maakt daarbij niet uit of dit 's avonds laat of 's ochtends vroeg is. Taxi Asten staat graag voor je klaar. Betrouwbare chauffeurs. Gemakkelijk te boeken. Lage tarieven.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9