Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Bladel taxi

Taxi Bladel

Reis met onze Bladel taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Bladel te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Bladel

Taxi Bladel - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar een taxi in de regio Bladel, dan zit je hier goed. Je kan de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Bladel boeken voor al jouw vervoerswensen. Wil je in jouw eentje naar Valkenswaard vervoerd worden, ga je met het hele gezin naar Eindhoven Airport of ga je met een groep vrienden stappen in Antwerpen? Boek bij Taxi Bladel en wij sturen een taxi op het gewenste moment. Betrouwbare service. Lage tarieven. Boek nu online.

Bladel taxi

Taxicentrale Bladel voor al jouw taxiritten

Bladel is een Noord-Brabantse gemeente met naamgever Bladel als hoofdplaats. Verder liggen ook nog de kernen Casteren, Dalem, Hapert, Hoogeloon en Netersel in de gemeente. Taxi Bladel kan je in al deze kernen van dienst zijn. Wil je bijvoorbeeld van Casteren naar Hapert gebracht worden, of zoek je vervoer vanuit Hoogeloon naar Eindhoven? Onze betrouwbare chauffeurs staan altijd met evenveel plezier voor je klaar. Zowel korte als lange ritten zijn mogelijk bij ons. De chauffeurs van Taxi Bladel kennen de regio op hun duimpje en rijden altijd via de snelste routes. Wil je naar een vliegveld of treinstation gebracht worden? Geef jouw gewenste ophaaltijdstip op en we boeken de rit voor je in. De chauffeur helpt je desgevraagd met jouw bagage.

Taxicentrale Bladel

Sneleentaxi brengt je weg en haalt je op

Boek dus bij onze taxiservice in Bladel, geef jouw wensen door en wij sturen een taxi met een betrouwbare chauffeur achter het stuur. In het weekend zijn wij ook 's nachts beschikbaar. Wil je naar een attractiepark, heb je een zakelijke afspraak of ga je een avond stappen in een nabijgelegen stad? Taxi Bladel brengt je naar jouw bestemming en haalt je na afloop ook weer op. En dit alles tegen gunstige tarieven! Taxi Bladel is er voor iedereen. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9