Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Boxtel taxi

Taxi Boxtel

Een Boxtel taxi regel je eenvoudig online bij sneleentaxi. Onze vervoerders rijden zowel van als naar Boxtel. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Boxtel

Taxi Boxtel - sneleentaxi.nl

Heb je een taxi nodig in Boxtel of omgeving? De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Boxtel staat graag voor je klaar om te voorzien in al jouw vervoerswensen. 's Morgens vroeg een taxi nodig? Boek online bij Taxi Boxtel. 's Middags naar de stad? 's Avonds laat een glaasje te veel op? Bestel jouw taxi via de site. De chauffeurs van Taxicentrale Boxtel kennen de regio op hun duimpje en rijden altijd via de snelste routes. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Boxtel taxi

Sneleentaxi brengt je overal heen

Boxtel is gelegen aan de rivier de Dommel en is al zeer lang een belangrijk verkeersknooppunt. Dit komt voornamelijk door de ligging tussen de grote steden Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. Heb je vervoer nodig om snel naar een van deze steden te gaan, bijvoorbeeld om te winkelen of omdat je een zakelijke afspraak hebt? Taxi Boxtel brengt je graag op snelle en comfortabele wijze naar jouw bestemming. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor een goedkope taxi naar Schiphol of Eindhoven Airport. Reis je met een groep? Informeer dan naar een van onze taxibusjes. Bij Taxi Boxtel zijn we gespecialiseerd in diverse soorten vervoer, dag en nacht.

Taxicentrale Boxtel

Taxicentrale Boxtel kent de regio

Bij sneleentaxi hebben we klanttevredenheid hoog in het vaandel. Vandaar dat wij alleen maar werken met gecertificeerde, ervaren chauffeurs die de regio kennen als geen ander. Wil je wat extra informatie over Boxtel en omgeving? Onze chauffeurs vertellen je graag enkele mooie anekdotes. Als je liever geniet van een lekker muziekje kan dat uiteraard ook. Bij Taxi Boxtel doen we niet moeilijk. Hopelijk kunnen we je snel begroeten in een van onze taxi's!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9