Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Budel taxi

Taxi Budel

Met de taxi in Budel reis je zorgeloos naar je bestemming. Bereken vooraf de ritprijs en boek voordelig je taxi van of naar Budel!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Budel

Taxi Budel - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in Budel of omgeving? Boek dan bij de sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale Taxi Budel! Onze vriendelijke chauffeurs staan graag voor je klaar en kunnen je overal in de gemeente Cranendonck komen halen. Het maakt daarbij niet uit of je een kort ritje binnen Budel of een langere rit naar bijvoorbeeld Eindhoven Airport of Schiphol wenst. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online.

Budel taxi

 Taxicentrale Budel, voor grote en kleine gezelschappen

Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar en voorzien graag in al jouw vervoerswensen. Heb je een busje nodig omdat je 's avonds met een groep op stap gaat? Laat het ons weten en wij reserveren een taxibus voor je. Tevens zijn wij gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Wil je onbezorgd naar het vliegveld gebracht worden? Laat onze betrouwbare chauffeurs je brengen! Zij tillen ook nog eens jouw koffers voor je. Taxi Budel denkt graag met je mee en komt je op het juiste tijdstip ophalen, zodat je jouw vlucht absoluut niet zult missen. Reis op comfortabele, snelle en efficiënte wijze overal naartoe met Taxi Budel.

Taxicentrale Budel

Sneleentaxi staat graag voor je klaar

Wij rijden in heel de gemeente Cranendonck dus ook in de andere dorpen die in de gemeente liggen. Taxi Gastel of Taxi Soerendonk nodig? Boek nu online. Lokale chauffeur staat voor je klaar. Bij sneleentaxi reserveer je een taxi voor een later moment, bijvoorbeeld als je 's morgens vroeg naar het treinstation moet of 's nachts na het stappen wilt worden opgehaald in Eindhoven. We zien je graag snel in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9