Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je De Moer taxi

Taxi De Moer

De Moer taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in De Moer en omgeving. Bestel je taxi van en naar De Moer online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi De Moer

Taxi De Moer, voor als u een taxi nodig heeft in De Moer

Bent u in De Moer en op zoek naar een taxi? Dan is Taxi De Moer uw beste keuze. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxiservice in De Moer staat namelijk garant voor kwaliteit. Bel simpelweg naar ons nummer, geef uw locatie en uw eventuele andere wensen door aan de telefoon en u zult zo snel mogelijk worden opgehaald. 24 Uur per dag, zeven dagen per week.

De Moer taxi

Taxicentrale in De Moer rijdt u overal naartoe

De Moer ligt in de gemeente Loon op Zand, in Noord-Brabant. Het is van oudsher een kerkdorp en kent met de Sint-Joachimkerk zijn voornaamste bezienswaardigheid. Uiteraard brengt Taxi De Moer u graag naar deze kerk toe. Maar ook bijvoorbeeld een taxirit naar een omliggende stad als Waalwijk of Tilburg, attractiepark de Efteling of heel ergens anders is geen enkel probleem voor onze taxichauffeurs. De klant is koning bij Taxi De Moer.

Taxicentrale De Moer

Kies Taxi De Moer voor betrouwbaar taxivervoer

Bel dus nu naar Taxi De Moer als u een taxi nodig heeft en geef uw wensen door. Wilt u bijvoorbeeld dat er een taxibusje komt, of wilt u een taxi bestellen voor een later moment? Vertel het ons aan de telefoon en het wordt voor u in orde gemaakt. Taxi De Moer heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en is een betrouwbare taxi-partner met vriendelijke chauffeurs. Bel ons dus als u een taxi nodig heeft, hopelijk zien we u snel  in een van onze taxi-wagens!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9