Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Deurne taxi

Taxi Deurne

Bestel een Deurne taxi en reis op het gewenste moment naar je bestemming. In heel Nederland kan er een taxi van of naar Deurne geboekt worden. Altijd vooraf inzicht in de ritprijs, geen verrassing achteraf.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Deurne

Taxi Deurne - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar vervoer vanuit de regio Deurne? Woon je wellicht in een van de dorpjes Liessel, Neerkant, Vlierden, Helenaveen of Griendtsveen? Taxi Deurne staat voor je klaar om je snel en voordelig naar jouw plaats van bestemming te brengen. Betrouwbaar en met uitstekende auto's. Het bij sneleentaxi.nl aangesloten taxibedrijf in Deurne is diepgeworteld in de regio en overal in Deurne en omgeving op te roepen. Vervolgens brengt de taxi je naar iedere locatie in Nederland. Of je nu voor zaken, familiebezoek of een ander doel moet reizen, dankzij onze luxe wagenpark en de betrouwbare chauffeurs weet je dat je een comfortabele rit zult hebben met prima service.

Deurne taxi

Taxicentrale Deurne brengt je overal naartoe

De taxi's van Taxi Deurne staan dag en nacht voor je klaar en dat zeven dagen per week. Je boekt bij Taxi Deurne en wij zorgen dat je vervoer hebt. Misschien wil je de volgende ochtend graag naar Eindhoven Airport omdat je een vroege vlucht hebt. Natuurlijk staat Taxi Deurne dan paraat, zodat je ruim op tijd bent om jouw vliegtuig te halen. Ook voor een rit naar Schiphol, een van de gezellige omliggende dorpen of een wedstrijd van PSV in het Philips Stadion staan onze chauffeurs graag voor je klaar. Geen afstand of bestemming is ons te gek.

Taxicentrale Deurne

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Taxi Deurne is ook de beste keuze als je met een groep op reis wilt. Het bedrijf beschikt namelijk over taxibusjes die je ook in dat geval snel en comfortabel kunnen vervoeren. Je kan dus terecht als je alleen of met een kleine groep reist, maar ook als je met een groep van meer dan vier personen een rit nodig hebt. Bij Taxi Deurne denken we graag met je mee. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Snel ter plaatse. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9