Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Dongen taxi

Taxi Dongen

Op zoek naar een Dongen taxi? In heel Nederland is het mogelijk om bij ons een taxi vanaf of naar Dongen te bestellen. Bereken vooraf de ritprijs en boek onze scherp geprijsde taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Dongen

Taxi Dongen - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in de regio Dongen? Zoek dan niet verder! Taxi Dongen is namelijk gespecialiseerd in taxivervoer in Dongen en omgeving. Geef simpelweg jouw locatie door tijdens de boeking. Vervolgens zal je naar jouw plaats van bestemming worden gebracht. Zowel korte als lange ritten zijn mogelijk. Taxi Dongen is zeven dagen per week bereikbaar. Ook taxibusjes beschikbaar.

Dongen taxi

Overal naartoe met sneleentaxi

De gemeente Dongen ligt in Noord-Brabant en is op 1 januari 1997 ontstaan doordat de voormalige gemeenten Dongen en 's Gravenmoer samengevoegd werden. Behalve deze twee plaatsen omvat Dongen ook nog de kernen Dongense Vaart, 's Gravenmoerse Vaart en Klein-Dongen. Uiteraard komt Taxi Dongen je op al deze plekken graag ophalen. Vervolgens zal je door een ervaren chauffeur zo snel als mogelijk worden gebracht naar jouw bestemming. Wil je bijvoorbeeld naar Breda, Tilburg of met de taxi naar Amsterdam? Het is geen enkel probleem voor Taxi Dongen.

Taxicentrale Dongen

Taxicentrale Dongen voor elk moment

Boek bij taxicentrale in Dongen als je een taxi nodig heeft. Geef jouw wensen door aan onze taxicentrale in Dongen en het wordt voor je in orde gemaakt. Bij Taxi Dongen staat de klant voorop. Betrouwbare chauffeurs. Snel ter plaatse.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9