Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Eersel taxi

Taxi Eersel

Met onze Eersel taxi reis je onbezorgd van of naar je bestemming. Wij vervoeren naar iedere bestemming in Nederland. Bereken vooraf je ritprijs en bestel onze goedkope taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Eersel

Taxi Eersel - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar snel, comfortabel en betrouwbaar taxivervoer, ben je hier aan het juiste adres. Taxi Eersel biedt dit namelijk allemaal en dat voor een lage prijs. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Eersel is dag en nacht beschikbaar voor al jouw vervoerswensen. Taxi Eersel is er voor iedereen. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online.

Eersel taxi

Taxicentrale Eersel rijdt overal in de gemeente Eersel

Eersel is een gemeente in Noord-Brabant en ligt onder de rook van Eindhoven. Behalve de hoofdplaats Eersel liggen ook nog de dorpen Steensel, Wintelre, Vessem, Knegsel en Duizel in de gemeente. Onze chauffeurs kennen Eersel op hun duimpje en kunnen je in al deze dorpen komen ophalen. Taxi Steensel of Taxi Vessem nodig? Boek online. Lokale chauffeurs staan voor je klaar. Ook voor ritten vanuit Hoogeloon of Hapert kan je bij ons boeken. Het maakt vervolgens niet uit of je een korte of een lange rit wilt maken in onze taxi's. Wij brengen je met net zoveel plezier naar een bestemming dichtbij als naar bijvoorbeeld Eindhoven Airport of luchthaven Schiphol.

Taxicentrale Eersel

De snelste route bij sneleentaxi

Onze chauffeurs rijden altijd via de snelste routes. Je wordt direct naar jouw bestemming gebracht. Maar ook wat meer toelichting over de regio is mogelijk. Wens je wat extra informatie over de omgeving? Vraag het onze chauffeurs gerust. Bij Taxi Eersel staat klantvriendelijkheid voorop. Boek online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9