Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Etten-Leur taxi

Taxi Etten-Leur

Met onze Etten-Leur taxi reis je onbezorgd van of naar je bestemming. Wij vervoeren naar iedere bestemming in Nederland. Bereken vooraf je ritprijs en bestel onze goedkope taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Etten-Leur

Taxi Etten-Leur - sneleentaxi.nl

Taxi Etten-Leur staat op elk gewenst moment voor je klaar in de regio Etten-Leur. Bedenk je 's morgens vroeg dat je een bezoekje wilt brengen aan jouw tante of wil je een avondje stappen of een dagje uit? Welke reden u ook heeft, de taxiservice in Etten-Leur staat gegarandeerd voor je klaar. Dit geldt 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Wij hebben zowel taxi-auto's als taxibusjes tot onze beschikking. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Etten-Leur taxi

Taxicentrale Etten-Leur is er voor iedereen op elk moment

Etten-Leur bestaat nog niet eens zo heel lang onder deze naam. Tot 1968 heette het namelijk Etten en Leur en bestond de gemeente uit de lintdorpen Etten en Leur. Inmmiddels is Etten-Leur een levendige stad waar van alles te beleven valt op het gebied van cultuur en winkelen. Hierbij staat Taxi Etten-Leur graag voor je klaar en brengt je met moderne wagens op elke gewenste bestemming. Wil je bijvoorbeeld graag eens rondsnuffelen op de boekenmarkt? Taxi Etten-Leur brengt je er graag naartoe. Ook het Nederlands Drukkerij Museum is uiteraard te bereiken met de taxi. Je kan ook boeken voor een rit van langere afstand, bijvoorbeeld naar Breda, Roosendaal of Schiphol. Welke bestemming je ook verkiest, Taxi Etten-Leur staat voor je klaar.

Taxicentrale Etten-Leur

Kwaliteit bij sneleentaxi

Wat jouw wensen ook zijn, bij Taxi Etten-Leur is vrijwel alles mogelijk. Je wordt opgehaald in de regio Etten-Leur en onze chauffeurs brengen je naar iedere gewenste bestemming. Je kan tevens gebruik maken van een taxibusje, voor als je met een groter gezelschap op pad gaat. Wanneer je speciale wensen hebt, geef die dan aan ons door en wij regelen het. Je kan bij ons een taxi reserveren voor een later moment. Dit biedt net dat beetje extra zekerheid waarnaar je misschien op zoek bent. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9