Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Geldrop taxi

Taxi Geldrop

Reis met onze Geldrop taxi eenvoudig naar je bestemming. Wij vervoeren zowel vanaf als naar Geldrop. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Geldrop

Taxi Geldrop - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in of rond Geldrop? De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale helpt je graag uit de brand. Taxi Geldrop kan je overal komen ophalen in Geldrop of omgeving, dus ook in Mierlo, Heeze of Leende. Vervolgens brengt een van onze betrouwbare chauffeurs je met alle plezier naar jouw bestemming. Het maakt daarbij niet uit of dit binnen of buiten Geldrop is. Door je honderd procent zekerheid te bieden van een taxi op het door jouw gewenste tijdstip, boek je bij sneleentaxi jouw taxi van te voren. Reserveer nu bij taxi Geldrop via sneleentaxi.nl

Geldrop taxi

Wat is er allemaal mogelijk met Taxicentrale Geldrop?

Geldrop is onderdeel van de gemeente Geldrop-Mierlo. Wij kunnen je overal in deze gemeente komen halen. Voorts biedt onze taxiservice in Geldrop een scala aan mogelijkheden. Zo betaal je vooraf voor je taxi en kan je zorgeloos instappen op het moment dat jouw reis begint. Tevens hebben wij taxibusjes beschikbaar voor als je met een grotere groep reist. Boek bij onze centrale, geef het door en dan maken wij het voor je in orde. Reis je liever in stijl? Ook dat is mogelijk. Bij Taxi Geldrop denken wij graag met je mee en bieden wij ook luxe vervoer aan.

Taxicentrale Geldrop

Met sneleentaxi naar het vliegveld

Wil je naar Schiphol of Eindhoven Airport en zeker weten dat u op tijd komt? Reserveer dan jouw taxi bij Taxi Geldrop. Wij kennen de routes als geen ander en weten precies hoeveel tijd we nodig hebben om je op jouw locatie te brengen. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in luchthavenvervoer en zetten je op precies de juiste plek af. Uiteraard hebben wij ook plek voor jouw koffers. Voor grotere reisgezelschappen hebben wij taxibusjes tot onze beschikking. Dus: taxi of taxibus Geldrop nodig? Boek nu online. Tot ziens in één van onze taxi's!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9