Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Gilze taxi

Taxi Gilze

Met onze Gilze taxi reis je onbezorgd van of naar je bestemming. Wij vervoeren naar iedere bestemming in Nederland. Bereken vooraf je ritprijs en bestel onze goedkope taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Gilze

Taxi Gilze - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar snel, betrouwbaar en comfortabel vervoer in Gilze? Dan bent je hier goed! De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Gilze heeft namelijk jarenlange ervaring in de taxiwereld en brengt je met alle plezier naar jouw plaats van bestemming. Boek nu bij taxi Gilze en er komt  een taxi met achter het stuur een vriendelijke chauffeur met kennis van de regio naar je toe. Uiteraard is deze taxiservice ook beschikbaar in Rijen, Molenschut en Hulten. Taxi Gilze is 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Ook taxibusjes beschikbaar.

Gilze taxi

Met Taxicentrale Gilze naar Breda, Tilburg of Schiphol

Gilze is onderdeel van de gemeente Gilze en Rijen, waar ook Molenschut en Hulten onder vallen. Dit gebied kent een rijke historie, zo zijn er bijvoorbeeld in Molenschut tienduizend jaar oude bewoningsresten gevonden. Gilze zelf bestaat al ruim 900 jaar. De gemeente geniet onder meer bekendheid omdat de vliegbasis Gilze-Rijen er gelegen is. Dit militaire vliegveld wordt gebruikt door de Koninklijke Landmacht. Verder ligt Gilze tussen Breda en Tilburg in. Beide steden zijn uitermate goed te bereiken per taxi en zijn populaire bestemmingen om naartoe te gaan. Uiteraard behoren ook kortere ritten naar station Gilze-Rijen of juist langere ritten naar bijvoorbeeld Schiphol of Eindhoven Airport tot de mogelijkheden van Taxi Gilze.

Taxicentrale Gilze

Reserveer bij sneleentaxi voor jouw vervoerswensen

Boek dus online bij Taxi Gilze om een taxi te reserveren. Je zal dan worden opgehaald op het gewenste moment. Wil je liever een taxi voor een later moment bestellen? Dan ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. Boek online en er wordt een taxi voor je gereserveerd. Ook een taxibusje of meerdere taxi's in een keer bestellen is geen probleem. Het is allemaal mogelijk bij Taxi Gilze, de klant is koning. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online bij sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9