Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Heesch taxi

Taxi Heesch

Taxicentrale Heesch brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Heesch

Taxi Heesch - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar snel, comfortabel en betrouwbaar taxivervoer in Heesch? De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst in de regio Oss en Heesch helpt je graag uit de brand. Heeft jouw eigen auto een lekke band, moet je naar vliegveld of treinstation of heb je geen zin om veel tijd kwijt te zijn met parkeren? Boek bij Taxi Heesch en jouw vervoersproblemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Bestel jouw taxi via sneleentaxi. Lokale chauffeur komt het gewenste moment. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al jouw vervoerswensen.

Heesch taxi

Taxicentrale Heesch brengt je overal naartoe

Taxi Heesch helpt je graag bij al jouw taxivervoer. Boek online en er komt een taxi naar je toe met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Wil je naar jouw favoriete winkel of restaurant in Heesch, Nistelrode of Oss? Onze chauffeurs staan graag tot jouw dienst. Uiteraard is de taxicentrale in Heesch ook beschikbaar voor langere ritten, bijvoorbeeld naar Eindhoven, Rotterdam of Schiphol. Bij Taxi Heesch is het allemaal mogelijk.

Taxicentrale Heesch

Geef jouw wensen door aan sneleentaxi

Boek dus bij de de taxicentrale in Bernheze en geef jouw wensen door. Taxibus nodig? Geen probleem, ook voor grotere groepen bieden wij graag een oplossing. Taxi nodig voor een later moment en op zoek naar net dat beetje extra zekerheid? Bij ons kan je eenvoudig een taxi voor een later moment reserveren, of dat nou voor morgen of voor volgende week is. Bij Taxi Heesch is de klant koning. Boek nu online via sneleentaxi.nl. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Hopelijk snel tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9