Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Heeze taxi

Taxi Heeze

Met de Heeze taxi van sneleentaxi reis je zorgeloos naar je bestemming. Bereken vooraf de ritprijs en boek voordelig je taxi van of naar Heeze!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Heeze

Taxi Heeze - sneleentaxi.nl

Boek nu bij Taxi Heeze voor al jouw vervoerswensen in Heeze en omgeving. Heb je overdag een zakelijke afspraak, ga je 's avonds voor een gezellig hapje eten naar het centrum of heb je 's nachts een drankje te veel op? Om deze en vele andere redenen staat de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Heeze voor je klaar. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Heb je een elektrische taxi of taxibus nodig? Taxi Heeze heeft beide beschikbaar. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online.

Heeze taxi

Taxicentrale Heeze kent de regio

Heeze ligt in Noord-Brabant onder de rook van Eindhoven en is onderdeel van de gemeente Heeze-Leende. Behalve de twee naamgevers, herbergt deze gemeente ook nog de dorpen Leenderstrijp en Sterksel. Heb je een taxi nodig in een van deze dorpen? Boek dan bij Taxi Heenze. Onze betrouwbare chauffeurs kennen de omgeving op hun duimpje en kunnen je overal via de snelste routes naartoe brengen. Wil je bijvoorbeeld naar Eindhoven, Veldhoven of Valkenswaard? Boek bij onze centrale en wij sturen op het gewenste moment een taxi-wagen. Taxi of taxibus Heenze nodig? Bestel jouw taxi nu via sneleentaxi.nl.

Taxicentrale Heeze

Ontdek de mogelijkheden van sneleentaxi

Uiteraard kan je bij ons ook langer van tevoren een taxi reserveren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je op tijd een vliegtuig moet halen of naar het ziekenhuis moet. Boek online en wij boeken een taxi voor je in. Ook taxibusjes zijn te bestellen. Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je ontdekken wat de mogelijkheden zijn van onze taxicentrale? Kijk dan nu snel op de website van sneleentaxi.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9