Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Leende taxi

Taxi Leende

Regel je Leende taxi bij sneleentaxi! Wij regelen je vervoer van en naar Leende. Vanuit heel Nederland te bestellen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Leende

Taxi Leende - sneleentaxi.nl

Heb je 's morgens autopech, wil je 's middags naar het centrum of ga je 's avonds stappen in Eindhoven? Om deze en vele andere redenen staat Taxi Leende graag voor je klaar. De bij sneleentaxi.nl aangesloten centrale in Leende levert betrouwbaar, comfortabel en efficiënt taxivervoer voor een lage prijs. Je kan zowel normale taxi's, taxibusjes als elektrische taxi's bestellen bij ons. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Taxi Leende is 24 uur per dag beschikbaar voor al jouw vervoerswensen.

Leende taxi

Taxicentrale Leende, overal in Leende en omgeving

Leende ligt in Noord-Brabant en is onderdeel van de gemeente Heeze-Leende. Er wonen zo'n vierduizend mensen in Leende, dat in 1997 samen met Heeze opging in deze nieuwe gemeente. Onze taxichauffeurs kunnen je overal in Heeze-Leende komen halen, maar ons werkgebied strekt zich verder uit. Als je bijvoorbeeld een taxi nodig hebt in Valkenswaard, Veldhoven of Eersel kan je ook bij ons terecht. Boek online en er komt een taxi op het gewenste moment naar je toe. Liever een taxi voor een later moment bestellen? Boek bij onze centrale en wij reserveren een taxi-wagen op maat voor je. Taxi Leende denkt graag met je mee.

Taxicentrale Leende

Boek bij sneleentaxi

Bij onze taxicentrale staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring met taxivervoer in de regio en rijden altijd via de snelste routes. Wil je wat meer informatie over de omgeving? Vraag jouw chauffeur ernaar en wie weet krijgt je wel enkele mooie anekdotes te horen. Liever een lekker muziekje op? Dat is uiteraard ook mogelijk. Taxi Leende staat graag voor je klaar en brengt je met evenveel plezier naar eender welke bestemming. Wil je naar Eindhoven of Schiphol? Boek bij onze centrale en wij komen op het gewenste moment naar je toe. Fijne chauffeurs. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9