Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Made taxi

Taxi Made

Taxi naar Made nodig? In heel Nederland kun je bij ons een taxi naar je bestemming bestellen. Voor een scherp tarief vervoeren wij je van of naar Made!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Made

Taxi Made - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar comfortabel en betrouwbaar vervoer in Made? Sneleentaxi.nl regelt het voor je. Taxi Made staat zeven dagen per week voor je klaar. Onze vriendelijke chauffeurs kunnen je overal naartoe brengen: zowel korte als lange ritten behoren tot de mogelijkheden. Heb je zelf geen auto, wil je een avond met een groep vrienden op stap of wil je een goedkope Schiphol taxi reserveren? Boek bij onze taxicentrale in de regio Made en er komt op het tijdstip dat je wenst een taxi naar je toe.

Made taxi

Taxicentrale Made brengt je graag naar jouw bestemming

De Noord-Brabantse plaats Made is onderdeel van de gemeente Drimmelen en met zo'n elfduizend inwoners de grootste kern van de gemeente. Er zijn enkele mooie oude kerken te vinden in Made. Ook is er een centrum met een hoop leuke winkels. Wil je naar een kerk of het centrum gebracht worden? Onze chauffeurs weten perfect de weg en brengen je op het gewenste moment. Ook ritten naar een attractiepark, treinstation of andere stad zijn uiteraard mogelijk. Wil je bijvoorbeeld naar Breda of Rotterdam? Boek nu online. Lokale chauffeur op het gewenste moment. Taxi Made heeft ook taxibusjes beschikbaar, speciaal voor grotere groepen.

Taxicentrale Made

Mis geen afspraak dankzij sneleentaxi

Boek dus online bij taxicentrale Made en bestel jouw taxi. Het is ook mogelijk om een taxi of taxibus te reserveren voor een later moment. Zo ben je verzekerd van een taxirit op het exacte tijdstip dat je dat wilt. Mis jouw trein, zakelijke afspraak of date niet en boek nu een Taxi Made. Wij kunnen je overal in Drimmelen komen ophalen, dus ook in bijvoorbeeld Terheijden of  Hooge Zwaluwe. Lage tarieven. Fijne chauffeurs. Bestel jouw taxi nu via sneleentaxi.nl

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9