Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Mierlo taxi

Taxi Mierlo

Reis met onze Mierlo taxi onbezorgd naar je bestemming. Je boekt je taxi eenvoudig online bij sneleentaxi. In heel Nederland boek je een privé-taxi van of naar Mierlo.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Mierlo

Taxi Mierlo - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar snel, comfortabel en betrouwbaar vervoer in Geldrop-Mierlo en omgeving? Dan zit je hier goed! Wij bieden klantvriendelijk en direct taxivervoer voor een goede prijs. Taxi Mierlo biedt een scala aan mogelijkheden. Zo kan je bij ons een taxibusje bestellen, hebben wij luxe taxi's tot onze beschikking en heb je de mogelijkheid om te boeken voor een elektrische taxi. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Mierlo is 24 uur per dag geopend. Lees snel verder voor meer informatie.

Mierlo taxi

Taxicentrale Mierlo biedt vele opties

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je soms geen zin hebt om met openbaar vervoer of de eigen auto te gaan. Bijvoorbeeld wanneer je een drankje wilt doen, pas laat terug naar huis gaat of vervoer nodig heeft naar de luchthaven. Taxi Mierlo helpt je graag uit de brand en biedt een antwoord op al jouw vervoersvraagstukken. Ga je met een grote groep op pad en willen jullie met z'n allen in een bus vervoerd worden? Speciaal daarvoor hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. Taxi Mierlo denkt graag met je mee.

Taxicentrale Mierlo

Sneleentaxi voor al jouw taxivervoer

Wij rijden overal in Mierlo en omgeving, dus ook in Veldhoven, Valkenswaard en Eindhoven. Heb je vervoer nodig van of naar een van deze plaatsen? Boek bij onze centrale, geef jouw wensen door en er komt op het gewenste moment een taxi-wagen naar je toe. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Schiphol of het strand. Reserveer nu alvast jouw taxi voor de volgende dag of week. Taxi Mierlo: Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9