Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Nuenen taxi

Taxi Nuenen

Boek een Nuenen taxi voordelig online. Wij vervoeren je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs, geen verrassingen achteraf!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Nuenen

Taxi Nuenen - sneleentaxi.nl

Taxi Nuenen is jouw ideale vervoerspartner als je in Nuenen of omgeving op zoek bent naar een taxi. Wij staan altijd en om welke reden dan ook voor je klaar. Zakelijk of privé, binnen Nuenen of naar een andere stad, overdag of 's nachts: Taxi Nuenen helpt je graag met al jouw wensen. De bij sneleentaxi.nl aangesloten centrale in Nuenen heeft een modern en luxueus wagenpark tot haar beschikking en biedt je optimale service. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu bij Taxi Nuenen voor al jouw vervoersvraagstukken.

Nuenen taxi

Taxicentrale Nuenen staat voor je klaar

Het Brabantse dorp Nuenen maakt deel uit van de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Wij kunnen je overal in deze gemeente komen ophalen. Nuenen is beroemd omdat de schilder Vincent Van Gogh er geboren is en heeft zowel de bezoeker als de bewoner veel te bieden. Zo kan je er op vele plekken gezellig eten en drinken. Misschien wil je een restaurant bezoeken en weet je dat je iets met alcohol erin gaat drinken? Dan is het fijn om alvast een taxi te regelen voor zowel de heen- als de terugreis. Bij Taxi Nuenen denken we graag met je mee. Bijkomende voordelen zijn de vakkundigheid van de chauffeurs en de onbeperkte beschikbaarheid van de wagens; je kan zeven dagen per week en 24 uur per dag rekenen op Taxi Nuenen.

Taxicentrale Nuenen

Geef jouw wensen door aan sneleentaxi

Je kan bij Taxi Nuenen genieten van een probleemloze en veilige rit, waarbij jouw wensen voorop staan. Natuurlijk helpt de bestuurder je met jouw eventuele bagage en zorgt hij dat je veilig en wel op de plaats van jouw bestemming aankomt. Taxi Nuenen rijdt vanuit de regio Nuenen naar iedere locatie die je wenst. Ook voor langere ritten kan je bij dit taxibedrijf terecht. Wil je bijvoorbeeld naar luchthaven Schiphol? Reserveer jouw taxi of taxibus bij onze centrale en wij sturen een betrouwbare chauffeur op jouw gewenste moment. Omdat Taxi Nuenen ook over taxibusjes beschikt, kan je ook met een grotere groep reizen. Comfortabel en snel brengt dit luxe busje je naar jouw bestemming. Dus taxi of taxibus Nuenen nodig? Boek nu online.

Informatie over Nuenen


Inwoners: 23.186
Gemeente: Nuenen
Provincie: Noord-Brabant
Station(s) van Nuenen: Station Nuenen
Bekende wijken: Boord, Opwetten, Eeneind, Gerwen, Nederwetten
Populaire bezienswaardigheden:
• Oude raadhuis
• Vincentre
• Van Goghkerkje
• Huis Nune Ville
• 't Weefhuis

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9