Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Schijndel taxi

Taxi Schijndel

Bestel je taxi van of naar Schijndel online! Onze aangesloten vervoerders brengen je op het gewenste moment naar je bestemming. Overal in Nederland te bestellen!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Schijndel

Taxi Schijndel - sneleentaxi.nl

Ben je in de regio Schijndel op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf waar je altijd op kan rekenen? Of het nu stormt of sneeuwt, Taxi Schijndel brengt je naar jouw gewenste bestemming. Of je nu met jouw moeder op controle in het ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch moet of ’s nachts met het hele gezin vanaf vliegveld Eindhoven naar Barcelona vertrekt en vervoer nodig hebt; onze taxi’s staan om welke reden dan ook voor je klaar. 24 Uur per dag en 7 dagen per week. Ook als je gewoon van Wijbosch naar jouw kapper in het centrum van Schijndel wilt voor jouw maandelijkse afspraak kan je van tevoren alvast een taxi bij ons reserveren. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online

Schijndel taxi

Taxicentrale Schijndel brengt je overal naartoe

Schijndel was een zelfstandige gemeente in de provincie Noord-Brabant, maar is vanaf 1 januari 2017 samen met Sint-Oedenrode en Veghel de gemeente Meierijstad gaan vormen. Tijdens het paaseinde vindt er altijd het driedaagse muziekfestival Paaspop plaats. Taxi Schijndel brengt je hier samen met jouw vrienden of familie en eventuele bagage naartoe en haalt je na afloop weer op, zodat je je over het vervoer in ieder geval geen zorgen hoeft te maken. Je kan in Schijndel ook bierbrouwerij Sint Servattumus gaan bezichtigen of een bezoekje brengen aan het monument voor zeeheld Jan van Amstel of zijn grafzerk gaan bezichtigen in de Neogotische Sint-Servatiuskerk. Of je nu met z’n tweeën bent of met een hele groep, Taxi Schijndel heeft altijd een taxi of taxibusje voor je beschikbaar en brengt je er graag naartoe. Zo rijden wij met regelmaat met onze taxi naar Den Bosch voor een ontspannen dagje uit.

Taxicentrale Schijndel

Sneleentaxi biedt service en comfort

De vriendelijke chauffeurs van Taxi Schijndel beschikken over een jarenlange ervaring en helpen je graag bij het in- en uitstappen wanneer je niet goed ter been bent. Ook luxe- en groepsvervoer is mogelijk. Onze chauffeur zijn uitstekend bekend in de regio en kunnen je desgewenst ook meer vertellen over de omgeving of adviseren waar je vanavond lekker kunt gaan eten. Onze comfortabele taxi’s brengen je snel ter plaatse. Hopelijk zien we je snel terug in een van onze taxi’s. Lage tarieven. Boek nu online bij sneleentaxi.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9