Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Someren taxi

Taxi Someren

Bestel een Someren taxi voordelig online! Wij zijn in heel Nederland actief en vervoeren zowel van als naar Someren. Bereken vooraf de prijs van de rit en boek eenvoudig je taxi.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Someren

Taxi Someren - sneleentaxi.nl

Wilt u gebruikmaken van taxivervoer omdat uw auto stuk is en u toch naar uw kantoor moet? Gaat u graag een avondje uit naar Cultuurcentrum Hofnar in Valkenswaard? Dan is Taxi Someren uw partner in veilig taxivervoer. Ook voor langere afstanden, zoals bijvoorbeeld naar de luchthaven Eindhoven Airport, kunt u een beroep doen op Taxi Someren. U wordt snel en tegen een scherpe prijs naar elke bestemming toegebracht. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Someren beschikt over een luxe wagenpark met uitstekend taxivervoer.

Someren taxi

Overal naartoe met Taxi Someren

Someren is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en telt ruim 18 duizend inwoners. Het is een plattelandsgemeente, maar wel volop geïndustrialiseerd. De gemeente herbergt behalve hoofdplaats Someren ook nog het dorp Lierop. Someren ligt dichtbij Eindhoven en Helmond en deze steden zijn dan ook uitstekend te bereiken met de taxi. Someren heeft een aantal rijksmonumenten, net als diverse oorlogsmonumenten. Naast een stukje historie, is Someren ook zeker een gezellige en vriendelijke gemeente. Een bezoek aan de kroeg zorgt altijd voor veel gezelligheid. Uiteraard kunt u al deze bestemmingen, ver weg of dichtbij, perfect bereiken met Taxi Someren. Bel ons nu en geef uw locatie door. Lokale chauffeur komt direct.

Taxicentrale Someren

Ontdek de mogelijkheden van Taxi Someren

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een taxi bestellen bij Taxi Someren. Dit kunt u doen als u direct een taxi nodig heeft, maar u kunt er ook eenvoudig eentje reserveren voor de toekomst. Uw veiligheid is tijdens de taxirit ten allen tijde gegarandeerd. Tevens kunt u bij ons in de auto met uw pinpas betalen. Heeft u een taxibus nodig of moet u naar het ziekenhuis? Wij zijn gespecialiseerd in zowel groeps- als ziekenvervoer. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9