Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Uden taxi

Taxi Uden

Laat je vervoeren door onze Uden taxi! Wij zijn landelijk actief en vervoeren naar iedere locatie in Nederland. Een taxi van of naar Uden bestel je bij sneleentaxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Uden

Taxi Uden - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar een taxi in de regio Uden? Bel dan naar onze taxicentrale Taxi Uden. U zal dan worden opgehaald waar en wanneer u wilt, of dat nou overdag of midden in de nacht is. Heeft u eigen auto een lekke band, wilt u 's middags winkelen in het centrum of heeft u 's avonds een drankje te veel op? Bel naar Taxi Uden. Lokale chauffeur komt direct. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar als u voor een later moment een taxi wilt reserveren, bijvoorbeeld als u 's morgens vroeg naar Schiphol moet. Onze betrouwbare chauffeurs staan graag voor u klaar.

Uden taxi

Taxi Uden, ook in Volkel en Odiliapeel

Uden is een gemeente in Noord-Brabant met ruim 40 duizend inwoners. Behalve hoofdplaats Uden herbergt de gemeente ook nog de dorpen Volkel en Odiliapeel. U kunt overal in Uden en omgeving, waar altijd wel iets te beleven is, gebruik maken van onze diensten. Wilt u in Volkel worden opgehaald en naar het centrum worden gebracht? Bel Taxi Uden en er staat in no-time een taxi voor u klaar. Wij zijn ook beschikbaar voor langere ritten naar bijvoorbeeld Eindhoven of Den Bosch. Moet u een trein of vliegtuig halen? Bel naar onze centrale en u reist op comfortabele wijze naar station of vliegveld, alwaar u uw reis voort kunt zetten.

Taxicentrale Uden

Betrouwbare chauffeurs bij Taxi Uden

Taxi Uden heeft ook taxibusjes beschikbaar, voor als u met een grotere groep reist. U kunt deze direct bestellen, of langere tijd van tevoren. Zo'n reservering biedt net dat extra beetje zekerheid waarnaar u misschien wel op zoek bent. Dus taxi of taxibus Uden nodig? Bel ons nu. Er zal dan zo snel als mogelijk een taxi naar u toe komen met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio. Onze medewerkers kennen de routes in de regio Uden op hun duimpje en zullen u nooit via een omweg vervoeren. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Taxi Uden is uw beste keus in de gemeente Uden.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9