Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Valkenswaard taxi

Taxi Valkenswaard

Op zoek naar een Valkenswaard taxi? Vanuit heel Nederland vervoeren wij van en naar Valkenswaard. Bereken vooraf onze ritprijs en boek je taxirit voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Valkenswaard

Taxi Valkenswaard - sneleentaxi.nl

Heeft u een taxi in Valkenswaard of omgeving nodig? Dan zit u hier goed! Taxi Valkenswaard voorziet graag in al uw vervoerswensen. Heeft uw eigen auto een lekke band, wilt u lekker onbezorgd naar het centrum of moet u een vlucht of trein halen? Om deze en vele andere redenen staat onze taxicentrale graag voor u klaar. Onze vriendelijke chauffeurs kennen de regio als geen ander en rijden altijd via de snelste routes. Taxi Valkenswaard is bereikbaar via een lokaal nummer. U kunt bij ons in de auto met uw pinpas betalen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Valkenswaard taxi

Taxi Valkenswaard, voor korte of lange ritten

Valkenswaard ligt in Noord-Brabant en heeft dertigduizend inwoners. Het geldt tegenwoordig vooral als vestigingsplaats voor mensen die werken in Eindhoven of België. Maar: Valkenswaard staat ook bekend om zijn gezellige centrum met veel leuke restaurants en cafés. Heeft u vervoer nodig van of naar het centrum? Bel Taxi Valkenswaard! Onze chauffeurs kennen de leukste tentjes in de gemeente en kunnen u op ieder gewenst moment naar het centrum brengen en, desgewenst, ook weer komen ophalen. U hoeft zich niet druk te maken over hoe te rijden of waar te parkeren en kunt heerlijk onbezorgd van een hapje en een drankje genieten. Behalve voor korte ritjes naar het centrum, kunt u onze centrale in Valkenswaard ook bellen voor een langere taxirit, bijvoorbeeld naar Eindhoven Airport of Schiphol.

Taxicentrale Valkenswaard

Reserveer uw taxi bij Taxi Valkenswaard

Bel dus nu naar Taxi Valkenswaard en er komt direct een taxi naar u toe. Liever een taxi-wagen voor een later moment reserveren? Ook dat is mogelijk. Bel naar onze centrale, geef uw gewenste ophaaltijdstip door en we reserveren een taxi voor u. Wij kunnen u overal in de gemeente Valkenswaard komen ophalen. Taxi Dommelen nodig? Ook in Dommelen staan wij graag voor u klaar. Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9