Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Veghel taxi

Taxi Veghel

Reis met een Veghel taxi onbezorgd naar je bestemming. Boek je taxi voordelig online bij dé online taxicentrale van Nederland!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Veghel

Taxi Veghel - sneleentaxi.nl

Taxi Veghel is uw ideale taxi-partner in Veghel en omgeving. De taxi's van onze taxiservice in Veghel zijn comfortabel, betrouwbaar en rijden via de snelste routes. Het maakt daarbij niet uit of u overdag of midden in de nacht een taxi nodig heeft. Onze vriendelijke chauffeurs komen altijd zo snel als mogelijk naar u toe. Taxi of taxibus Veghel nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Veghel taxi

Taxi Veghel, voor korte of lange ritten

Veghel ligt in Noord-Brabant en heeft bijna 40 duizend inwoners. Behalve hoofdplaats Veghel herbergt het ook nog Erp, een dorp met ruim zesduizend inwoners. Taxi Veghel of Taxi Erp nodig? Wij staan graag voor u klaar. Wilt u bijvoorbeeld naar het centrum om gezellig te winkelen of op het terras te zitten, of heeft u vervoer nodig naar Eindhoven Airport of Schiphol? Wij komen u overal in de gemeente Veghel halen om u zo snel mogelijk naar uw bestemming te brengen. Geen zin om lang te zoeken naar een parkeerplek? Taxi Veghel biedt uitkomst. U hoeft alleen maar in- en uit te stappen.

Taxicentrale Veghel

Het is allemaal mogelijk bij Taxi Veghel

Bent u op zoek naar net dat beetje extra zekerheid en wilt u van tevoren een taxi reserveren? Ook dat is mogelijk bij Taxi Veghel. Bel naar onze centrale en wij noteren uw reservering in ons systeem. Onze chauffeurs zijn zeer punctueel en zullen u op het juiste moment en de juiste locatie ophalen. Reist u met een grotere groep? Ook daar is aan gedacht. Wij hebben namelijk ook taxibusjes tot onze beschikking. Bel Taxi Veghel voor al uw vervoersvraagstukken. Wij kennen de regio op ons duimpje en zijn naast chauffeur ook graag uw gids, voor als u wat meer over de regio te weten wilt komen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9