Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Veldhoven taxi

Taxi Veldhoven

Met een Veldhoven taxi van sneleentaxi vervoeren wij je graag! Wij hebben in heel Nederland chauffeurs actief die zowel vanaf als naar Veldhoven rijden. Boek je taxi eenvoudig voor een scherpe prijs online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Veldhoven

Taxi Veldhoven - sneleentaxi.nl

Taxi Veldhoven is uw ideale vervoerspartner als u snel van A naar B wilt gaan in Veldhoven of omgeving. Wilt u bijvoorbeeld 's ochtends naar een zakelijke afspraak in Eindhoven, 's middags naar het centrum van Veldhoven of 's avonds naar Den Bosch? Wij staan dag en nacht voor u klaar en zijn beschikbaar voor zowel korte als lange ritten. Taxi Veldhoven is tevens gespecialiseerd in zowel groepsvervoer als luchthavenvervoer. Taxi of taxibus Veldhoven nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Veldhoven taxi

Taxi Veldhoven heeft betrouwbare chauffeurs

De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Veldhoven levert betrouwbaar, snel en efficiënt taxivervoer voor een lage prijs. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de regio en rijden altijd via de snelste routes. Wilt u naar het centrum van Veldhoven voor een bezoek aan uw favoriete restaurant of winkel? Bel naar onze centrale en wij sturen direct een chauffeur. Wilt u alvast een taxi reserveren voor een later moment, bijvoorbeeld omdat u 's morgens vroeg naar het vliegveld of treinstation moet? Ook dat is mogelijk. Bij Taxi Veldhoven denken we graag met u mee. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs.

Taxicentrale Veldhoven

Er is een hoop mogelijk met Taxi Veldhoven

Taxi Veldhoven maakt uw reis graag zo prettig mogelijk. Daarom maken wij enkel gebruik van luxe auto's, waardoor u op comfortabele wijze vervoerd zal worden. Tevens hebben wij taxibusjes beschikbaar, voor als u in één keer met een grotere groep mensen op pad gaat. U kunt bij ons met uw pinpas betalen, dus over gedoe met contant geld hoeft u zich geen zorgen te maken. Reist u met een rolstoel? Ook daar bieden wij middels onze rolstoeltaxi's een oplossing voor. Taxi Veldhoven voldoet graag aan uw wensen. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9