Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vlijmen taxi

Taxi Vlijmen

Vlijmen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Vlijmen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Vlijmen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vlijmen

Taxi Vlijmen - sneleentaxi.nl

Als u op zoek bent naar een taxi in of rond Vlijmen, bent u hier aan het juiste adres. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Vlijmen is namelijk nu hier online te bestellen. Bel simpelweg naar 073 2050282 en er staat direct een taxi voor u klaar. Vervolgens zal u door een fijne chauffeur zo snel mogelijk naar de door u gewenste bestemming gebracht worden. Taxi Vlijmen staat met alle plezier voor u klaar. Lage tarieven. Rolstoelvriendelijk. Snel ter plaatse.

Vlijmen taxi

Overal naartoe met Taxi Vlijmen

Vlijmen ligt in Noord-Brabant en is onderdeel van de gemeente Heusden. Tot 1997 was het een zelfstandige gemeente, maar in dat jaar is het opgegaan in de fusiegemeente Heusden. Vlijmen ligt in de buurt van grotere plaatsen als Den Bosch en Waalwijk. Taxi Vlijmen brengt u hier uiteraard graag naartoe. Maar ook als u bijvoorbeeld een van de kerken in Vlijmen, zoals de Protestantse Kerk of de Sint-Jan Geboortekerk, wilt bezoeken, staat de taxicentrale in Vlijmen voor u klaar. Hetzelfde geldt natuurlijk voor langere ritten, bijvoorbeeld naar Schiphol of naar het strand in Zeeland. Het is allemaal mogelijk met de taxicentrale in Vlijmen.

Taxicentrale Vlijmen

Taxi of taxi-bus nodig? Bel Taxi Vlijmen

Dus heeft u een taxi nodig? Bel dan nu naar Taxi Vlijmen en er komt direct een lokale chauffeur met kennis van de regio naar u toe. Taxibus nodig? Bel ons nu en wij zijn direct ter plaatse. Heeft u andere wensen? Geef deze door aan de telefoon en we maken het voor u in orde. Met Taxi Vlijmen is het geen probleem. Betrouwbare chauffeurs. Scherp geprijsd. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9