Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vught taxi

Taxi Vught

Vught taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Vught en omgeving. Bestel je taxi van en naar Vught online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vught

Taxi Vught - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar een taxi in of rond Vught? Wij bieden u nu de kans om via onze site direct een taxi te bestellen in de hele regio Vught. Bel nu en de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale Vught staat direct voor u klaar. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs. 24 Uur per dag, zeven dagen per week. Bel ons nu op 073 2050282.

Vught taxi

Waar wilt u naartoe met Taxi Vught?

Vught is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en heeft ruim 25 duizend inwoners. Behalve de hoofdplaats Vught, herbergt het ook het dorp Cromvoirt. Vught staat onder meer bekend omdat er in de Tweede Wereldoorlog een concentratiekamp gevestigd is. Tegenwoordig is op een groot deel van een terrein een gevangenis, maar er staat ook een museum over het kamp en enkele origineel bewaarde gebouwen uit de oorlog. Deze zijn allen te bezoeken en uiteraard heel goed te bereiken met Taxi Vught. Een andere plek waar het handig is om met de taxi heen te gaan is bijvoorbeeld het treinstation in Vught, of het (grotere) station in Den Bosch. Tevens brengt Taxi Vught u met alle plezier naar bijvoorbeeld een van de vele kerken in de gemeente, of naar het Reeburgpark.

Taxicentrale Vught

Taxi Vught, betrouwbare chauffeurs en snel ter plaatse

Bel dus nu de taxicentrale in Vught als u een taxi nodig heeft. U weet dan zeker dat er zo snel mogelijk een taxi naar u toe komt. En heeft u speciale wensen, of bijvoorbeeld een taxibus nodig? Geef het door aan de telefoon en het wordt voor u in orde gemaakt. Taxi Vught is er voor u. Fijne chauffeurs. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9