Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Waalre taxi

Taxi Waalre

Waalre taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Waalre en omgeving. Bestel je taxi van en naar Waalre online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Waalre

Taxi Waalre - sneleentaxi.nl

Taxi Waalre is uw ideale vervoerspartner als u in de regio Waalre op zoek bent naar snel, comfortabel en betrouwbaar taxivervoer. Onze chauffeurs kunnen u overal in Waalre of omgeving komen ophalen, dus ook in Aalst, Valkenswaard of Veldhoven. Het maakt daarbij niet uit of u overdag of midden in de nacht belt. Onze taxicentrale is 24 uur per dag bereikbaar om te voorzien in al uw vervoerswensen. Heeft u een rolstoeltaxi of taxibus nodig? Taxi Waalre staat voor u klaar. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Waalre taxi

Taxi Waalre kent de regio als geen ander

Waalre is een gemeente onder de rook van Eindhoven en heeft bijna 17 duizend inwoners. Behalve naamweger Waalre, liggen ook het dorp Aalst en enkele buurtschappen in de gemeente. De autoweg N69, die Eindhoven met België verbindt, loopt dwars door Aalst. Onze taxichauffeurs weten perfect de weg in de regio en rijden altijd via de snelste routes. Mocht er ergens file staan, zorgen zij er middels hun grote kaartenkennis voor dat u toch op tijd op uw afspraak bent. Taxi Aalst nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct. Uiteraard kunt u bij ons ook voor een later moment een taxi reserveren, bijvoorbeeld als u 's morgens vroeg naar Eindhoven Airport moet.

Taxicentrale Waalre

Geef uw wensen door aan Taxi Waalre

Bij Taxi Waalre is een hoop mogelijk. Wij denken graag met u mee. Zo kunt u bij ons in de taxi met uw pinpas betalen, hebben wij voor grotere groepen taxibusjes beschikbaar en bieden wij de mogelijkheid tot rolstoelvervoer. Verder hebben wij speciale vrouwentaxi's. Wilt u graag door een vrouw vervoerd worden? Bel naar onze centrale en wij maken het voor u in orde. Bij Taxi Waalre is de klant koning. Bel dus nu naar 040 2310460 voor al uw taxivervoer in Waalre en omgeving.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9