Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Waspik taxi

Taxi Waspik

Bestel een Waspik taxi voordelig online bij sneleentaxi! In heel Nederland is het mogelijk een taxi van of naar Waspik te boeken. Bereken onze ritprijs en reserveer direct je taxi.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Waspik

Taxi Waspik - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar een taxi in of rond Waspik? Zoek dan niet verder! Op sneleentaxi.nl zijn nu ook taxi's in de regio Waspik te bestellen. Taxi Waspik staat graag tot uw dienst en komt u halen waar en wanneer u wilt. Zoekt u bijvoorbeeld 's ochtends vervoer naar het station van Den Bosch, wilt u 's middags naar de jachthaven of gaat u 's avonds een drankje doen in het centrum van Waalwijjk? Bel simpelweg Taxi Waspik op 0416-849990 en er komt zo snel mogelijk een taxi naar u toe. 24 Uur per dag, zeven dagen per week.

Waspik taxi

Kies uw bestemming met Taxicentrale Waspik

Waspik ligt in Noord-Brabant en is onderdeel van de gemeente Waalwijk. Vroeger was het zelf een gemeente, bestaande uit de kernen Waspik-Boven en Waspik Beneden. In 1997 werd Waspik samen met Sprang-Capelle bij Waalwijk gevoegd. Waspik is ontstaan aan het eind van de middeleeuwen en kent een rijke historie. Het dorp herbergt dan ook enkele monumentale gebouwen, die met Taxi Waspik goed te bezoeken zijn. Ook naar bijvoorbeeld het natuurgebied Westelijke Langstraat brengen onze taxichauffeurs u graag toe.

Taxicentrale Waspik

Veilig en betrouwbaar, dat is Taxi Waspik

Bel dus Taxi Waspik als u een taxi nodig heeft in de regio Waspik. Er zal dan zo snel mogelijk een betrouwbare taxichauffeur met kennis van de omgeving naar u toe komen. Of wilt u een taxi bestellen voor een later moment? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Hetzelfde geldt voor als u bijvoorbeeld een taxibusje of meerdere taxi's wilt bestellen. Bij Taxi Waspik staat de klant voorop. Tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9