Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Werkendam taxi

Taxi Werkendam

Werkendam taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Werkendam en omgeving. Bestel je taxi van en naar Werkendam online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Werkendam

Taxi Werkendam - sneleentaxi.nl

Taxi Werkendam staat graag voor u klaar om u te helpen met al uw vervoerswensen in de regio Werkendam. Heeft u de bus gemist, wilt u naar een zakelijke afspraak gebracht worden of heeft u 's avonds een etentje? De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale brengt u er graag naartoe. U kunt bij ons zowel direct een taxi bestellen als een rit reserveren voor een later moment. Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk gecertificeerd taxichauffeur en hebben jaren ervaring in de regio. Geen omwegen, maar direct naar uw bestemming dankzij Taxi Werkendam. Er zijn ook taxibusjes beschikbaar. Bel ons nu en bestel uw taxi naar keuze.

Werkendam taxi

Waar wilt u naartoe met Taxi Werkendam?

Werkendam heeft ruim 25 duizend inwoners en ligt vlak ten zuiden van de rivier de Waal. Enkele andere gemeenten in de buurt zijn Woudrichem, Drimmelen en Geertruidenberg. Aan de andere kant van de Waal is Dordrecht de grootste stad. Wilt u naar een van deze gemeenten gebracht worden, of zoekt u het verderop met bijvoorbeeld een ritaanvraag voor Rotterdam of Den Bosch? Het is allemaal mogelijk bij Taxi Werkendam. Als u naar onze centrale belt, zal een vriendelijke centralist de telefoon beantwoorden en de opties met u doorspreken. Gaat u met een grotere groep op pad, vraag dan naar onze taxibusjes. Ideaal voor team- of familieuitjes.

Taxicentrale Werkendam

Taxi Werkendam, ook voor ritten vanuit Hank of Sleeuwijk

U kunt overal worden opgehaald door onze taxi's in Werkendam, dus ook in andere kernen van de gemeente, zoals Hank en Sleeuwijk. Woont of bent u in een van deze kernen en zoekt u vervoer? Twijfel niet en bel naar Taxi Werkendam. Onze vriendelijke chauffeurs zijn er voor u. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu. Ook Schipholvervoer mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9