Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Zevenbergen taxi

Taxi Zevenbergen

Zevenbergen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Zevenbergen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Zevenbergen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Zevenbergen

Taxi Zevenbergen - sneleentaxi.nl

Woont u in Zevenbergen of omgeving en heeft u veilig en snel vervoer nodig? Of is uw auto stuk, maar wilt u wel graag een avondje uit naar de bioscoop in Breda? Kiest u dan voor het prettige en comfortabele taxivervoer van Taxi Zevenbergen. Wij brengen u naar elke plek in Nederland. Zowel voor een avondje naar de bioscoop of het theater of een veilige taxirit naar Eindhoven Airport bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons direct een rit bestellen of een taxi voor een later moment reserveren.

Zevenbergen taxi

Taxi Zevenbergen  brengt u naar de mooiste plekjes van de regio

Tot 1997 was Zevenbergen een zelfstandige gemeente, maar sinds dat jaar maakt het samen met vier andere gemeenten deel uit van de gemeente Moerdijk. Zevenbergen heeft 14 duizend inwoners en is vooral bekend geworden vanwege de turfproductie. De omgeving van Zevenbergen wordt gekenmerkt door zeekleipolders, waar talloze vogels hun broedplaats hebben. In Zevenbergen zelf vindt u een aantal indrukwekkende bezienswaardigheden, waaronder Stellingmolen Fleur en de stoomtimmerfabriek. Bent u woonachtig in Zevenbergen en wilt u graag naar Breda of Dordrecht? Dan boekt u natuurlijk een taxi van Taxi Zevenbergen. Ook als u een dagje op bezoek bent in de regio, kunt u ons natuurlijk bellen. Taxi Zevenbergen is er voor iedereen.

Taxicentrale Zevenbergen

Taxi Zevenbergen staat graag voor u klaar

Veilig vervoer van A naar B regelt u met Taxi Zevenbergen. Wij staan 24 uur per dag en dagen per week tot uw beschikking. Ten allen tijde garanderen wij u veilig vervoer. Naast gewone taxi-wagens, hebben wij in onze luxe wagenpark ook taxibusjes voor u beschikbaar. Zowel voor korte taxiritten als voor lange afstanden kunt u een beroep op ons doen. Wij halen u op in Zevenbergen en brengen u naar elke bestemming in Nederland. Uiteraard doen wij dat veilig, comfortabel en zo snel mogelijk. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring met taxivervoer en rijden altijd via de snelste routes. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9