Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Alphen taxi

Taxi Alphen

Regel je Alphen taxi online! Boek vooraf je taxi van of naar Alphen en profiteer van onze scherpe online tarieven!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Alphen

Taxi Alphen - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in de gemeente Alphen-Chaam? Zoek dan niet verder! Taxi Alphen is namelijk gespecialiseerd in taxivervoer in Alphen, Chaam en omgeving. Geef simpelweg jouw locatie door aan de telefoon en er komt op het door jou opgegeven moment een taxi naar je toe. Vervolgens zal je zo snel mogelijk naar jouw plaats van bestemming worden gebracht. Zowel korte als lange ritten zijn mogelijk. Taxi Alphen is zeven dagen per week beschikbaar. Ook taxibusjes beschikbaar.

Alphen taxi

Overal naartoe met Taxicentrale Alphen

De gemeente Alphen-Chaam ligt in Noord-Brabant en telt tienduizend inwoners. Uiteraard komt Taxi Alphen  je overal in de gemeente graag ophalen, dus ook in bijvoorbeeld Galder of Strijbeek. Vervolgens zal je door een ervaren chauffeur zo snel als mogelijk worden gebracht naar jouw bestemming. Wil je bijvoorbeeld naar Breda, Tilburg of De Efteling? Het is geen enkel probleem voor Taxi Alphen.

Taxicentrale Alphen

Reserveer jouw taxi bij sneleentaxi

Boek nu bij taxicentrale in Alphen als je een taxi nodig heeft. Bij sneleentaxi reserveer je jouw taxi voor een later moment. Geef jouw vervoerswensen simpelweg door tijdens de boeking bij taxicentrale in Alphen en het wordt voor je in orde gemaakt. Bij Taxi Alphen staat de klant voorop. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online bij sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9