Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Apeldoorn taxi

Taxi Apeldoorn

Taxi in Apeldoorn gezocht? Onze vervoerders van Apeldoorn taxi staan klaar om je te helpen! Vanuit heel Nederland boek je bij ons zowel taxiritten van als naar Alpendoorn!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Apeldoorn

Taxi Apeldoorn - sneleentaxi.nl

Is jouw eigen auto kapot, moet je 's nachts naar Schiphol of wil je 's avonds een drankje doen in de kroeg? Om deze en honderden andere redenen is Taxi Apeldoorn jouw ideale vervoerspartner. Dag en nacht, zeven dagen per week staan de vriendelijke chauffeurs van de taxicentrale in Apeldoorn voor je klaar. Je kan overal in Apeldoorn en de nabije omgeving worden opgehaald en weer worden gebracht naar jouw gewenste bestemming. Taxi Apeldoorn, jouw betrouwbare taxidienst in en rond Apeldoorn.

Apeldoorn taxi

Met Taxicentrale Apeldoorn overal naartoe

Apeldoorn is een gemeente in Gelderland met bijna 160 duizend inwoners. Behalve de gelijknamige hoofdplaats Apeldoorn omvat de gemeente ook nog een hoop andere woonkernen. De grootste hiervan zijn Ugchelen en Beekbergen. Apeldoorn geniet onder meer bekendheid omdat de Apenheul er gelegen is. In deze dierentuin lopen apen in alle soorten en maten rond. Verder ligt het pretpark De Julianatoren in Apeldoorn, met vermaak voor jong en oud. Verder heeft Apeldoorn een gezellig centrum met leuke winkels en horecagelegenheden. Taxi Apeldoorn brengt je met alle plezier naar deze plekken toe, die allemaal goed te bereiken zijn met de taxi. Boek simpelweg bij onze taxicentrale in Apeldoorn.

Taxicentrale Apeldoorn

Sneleentaxi is er voor iedereen

Boek dus bij Taxi Apeldoorn om jouw taxi te bestellen. Er zal dan een taxi-wagen naar je toe komen met achter het stuur een betrouwbare chauffeur met kennis van de regio. Als je speciale wensen hebt, je hebt bijvoorbeeld een taxibus nodig, geef dit door tijdens je boeking en wij regelen het. Bij Taxi Apeldoorn staat de klant voorop. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl

Informatie over Apeldoorn


Inwoners: 158.099
Gemeente: Apeldoorn
Provincie: Gelderland
Station(s) van Apeldoorn: Station Apeldoorn, Station Apeldoorn De Maten, Station Apeldoorn Osseveld
Bekende wijken: Assel, Beemte-Broekland, Engeland, Gerritsflesch, Groenendaal, De Haere, Hoog Buurlo, De Jonas, De Krim, Lieren, Meerveld, Nieuw-Milligen, Oosterhuizen, Radio Kootwijk, Woeste Hoeve
Evenementen: Het Liberation Light Event, Canadian Walk, World Team Cup Wheelchair Tennis, Licht op Herinnering, Apeldoorns Wijnfestijn
Populaire bezienswaardigheden:
• Paleis Het Loo
• Klimbos Veluwe
• CODA Apeldoorn
• Veluwsche Stoomtrein Maatschappij
• Natuurpark Berg & Bos
• Kasteel De Cannenburgh
• Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9