Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Tiel taxi

Taxi Tiel

Heb je een taxi in Tiel nodig? Reserveer eenvoudig je taxi van of naar Tiel bij sneleentaxi! Wij leveren taxivervoer van en naar iedere locatie in Nederland. Bestel je taxi voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Tiel

Taxi Tiel - sneleentaxi.nl

Het is natuurlijk uitermate vervelend als uw eigen auto pech heeft of u de bus heeft gemist. Gelukkig hebben wij de oplossing: bel Taxi Tiel en wij sturen direct een taxi uw kant op. Uiteraard staan wij ook bij leukere gebeurtenissen voor u klaar, bijvoorbeeld als u een feestje heeft, naar een attractiepark gaat of vervoer nodig heeft naar Schiphol voor een leuke vakantie. Onze vriendelijke chauffeurs staan hoe dan ook voor u klaar. Taxi Tiel helpt u graag met al uw vervoerswensen. Taxi of taxibus Tiel nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Tiel taxi

Ontdek Tiel met Taxi Tiel

Tiel is een Gelderse gemeente met ruim veertigduizend inwoners. Behalve hoofdplaats Tiel herbergt de gemeente ook nog onder meer de plaatsen Wadenoijen, Bergakker en Drumpt. Tiel heeft een hoop leuke bezienswaardigheden, waaronder het Flipje & Streekmuseum, de Waterpoort en meerdere kerken. Wilt u naar een van deze plekken gebracht worden? Bel Taxi Tiel en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi naar u toe. Ook voor langere ritten naar bijvoorbeeld Geldermalsen, Utrecht of Arnhem kunt u ons altijd bellen.

Taxicentrale Tiel

Taxi Tiel, ook voor groepsvervoer

Bel dus nu naar Taxi Tiel voor al uw vervoerswensen. Wij zijn dagelijks vanaf half 7 's morgens bereikbaar. Voor grotere groepen hebben wij speciale taxibussen beschikbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, als u met een grote groep gaat stappen in Nijmegen of voor bruiloften of partijen. Ook rolstoelvervoer is mogelijk bij onze taxicentrale in de regio Tiel. Wij denken graag met u mee. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9