Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Arnhem taxi

Taxi Arnhem

Met onze Arnhem taxi reis je onbezorgd van of naar je bestemming. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Arnhem

Taxi Arnhem - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in Arnhem en omgeving? Zoek dan niet verder! De chauffeurs van Taxi Arnhem staan namelijk met alle plezier voor je klaar om je te komen halen en te brengen naar jouw bestemming. Wil je bijvoorbeeld naar de sportclub, discotheek of museum? Boek dan bij onze taxicentrale in Arnhem. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst in Arnhem is 7 dagen per week beschikbaar, zowel overdag als in de nachts. Taxi Arnhem heeft ook taxibusjes beschikbaar voor boekingen met meer dan 4 reizigers. Voor ieder moment dat jij een taxi in Arnhem nodig hebt, staan wij voor je klaar! Boek 24 uur per dag een taxi en laat je door onze taxi service onbezorgd naar je gewenste bestemming gebracht worden.

Arnhem taxi

Sneleentaxi brengt je overal naartoe

Arnhem is de hoofdstad van de Provincie Gelderland en er is altijd een hoop te beleven. Veel populaire plekken in en rond Arnhem zijn zeer geschikt om met de taxi naartoe te gaan. Wil je bijvoorbeeld naar een wedstrijd van Vitesse in het Gelredome, gezellig naar de Korenmarkt voor een drankje of met de taxi naar Ede? Dan is Taxi Arnhem er voor je. Ook langere ritten naar bijvoorbeeld Schiphol of naar een stad als Nijmegen of Den Bosch behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Boek online bij taxi Arnhem en geef jouw wensen door. Wij zorgen dat op het gewenste moment een taxi voor je klaar staat. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de regio en rijden je altijd via de snelste route naar jouw bestemming. Wil je wat meer weten over Arnhem of omgeving? Jouw bestuurder geeft je desgevraagd meer informatie over de regio. Regel het taxivervoer van het hoogste niveau direct via onze website, waar en wanneer jij het wilt. Je betaalt je taxi vooraf online in je vertrouwde bankomgeving, dus er zullen achteraf geen verrassingen meer in de taxi zijn.

Taxicentrale Arnhem

Taxicentrale Arnhem, snel en betrouwbaar

Boek dus bij Taxi Arnhem als je een taxi nodig hebt in de regio Arnhem. Je weet dan zeker dat je wordt opgehaald door een betrouwbare chauffeur met kennis van de regio. En wil je bijvoorbeeld een taxibusje of meerdere taxi's in een keer bestellen? Of wil je een elektrische taxi of zakelijk vervoer? Geen enkel probleem. Bij sneleentaxi is er een ruim aanbod aan vervoersmogelijkheden. Heb je nog andere wensen, zoals hulp bij het inladen van je bagage in de taxi? Je kunt jouw wensen doorgeven bij je boeking en wij zullen het dan voor je in orde maken. Bij Taxi Arnhem staat de klant voorop. Wil je profiteren van het scherpst geprijsde taxivervoer en geweldige service ervaren? Boek dan je taxi in Arnhem en omstreken nu online via sneleentaxi.nl. Wij regelen een betrouwbare chauffeur voor jouw vervoer en zorgen dat je snel op je bestemming aankomt.

Informatie over Arnhem


Inwoners: 152.293
Gemeente: Arnhem
Provincie: Gelderland
Station(s) van Arnhem: Arnhem Centraal, Arnhem Velperpoort, Arnhem Presikhaaf en Arnhem Zuid
Bekende wijken: De Laar, Geitenkamp, Rijkerswoerd, Arnhemse Broek, Presikhaaf en Klarendal
Evenementen: Airborne Herdenking, Free Your Mind Festival, Dancetour, De Rabo Bridge to Bridge, Nacht van de Vluchteling, Ome Joop's Tour
Populaire bezienswaardigheden:
• GelreDome
• Dierentuin Burgers' Zoo
• John Frostbrug
• De Eusebiuskerk
• Feestaardvarken
• Nederlands Watermuseum
• Airborne at the Bridge

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9