Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Wijchen taxi

Taxi Wijchen

Reis met onze Wijchen taxi onbezorgd naar je bestemming. Je boekt je taxi eenvoudig online bij sneleentaxi. In heel Nederland boek je een privé-taxi van of naar Wijchen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Wijchen

Taxi Wijchen - sneleentaxi.nl

Woon je in of in de buurt van Wijchen en wil je graag een avond doorbrengen in Cinema Roma, maar heb je geen auto of vervangend vervoer? Taxi Wijchen brengt je graag op de plaats van bestemming. Zo ontspan je op een voordelige en aantrekkelijke wijze. Sneleentaxi beschikt over een luxe wagenpark, met zowel taxi's als taxibusjes. Wij pikken je op in Wijchen of omgeving en brengen je naar elke gewenste plek. Of dat nu de bioscoop is, je kantoor of luchthaven Schiphol: wij brengen je altijd met evenveel plezier en zonder omwegen. Zo rijden wij met regelmaat met onze taxi's naar Nijmegen om klanten te laten genieten van een dagje uit. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Wijchen draagt zorg voor veilig en vertrouwd taxivervoer. Bestel je vervoer nu. Lokale chauffeur komt wanneer jij het wenst.

Wijchen taxi

Taxicentrale Wijchen is er voor iedereen

Wijchen is een gemeente in de provincie Gelderland en heeft ruim 40 duizend inwoners. De gemeente is ontstaan op 1 januari 1984 uit Bergharen, Batenburg en Wijchen en draagt nu de naam van de grootste plaats. Wijchen heeft een aantal prachtige monumenten, waaronder Kasteel Wijchen en de Oude Molen. Het is niet alleen een prettige plek om te wonen, maar zeker ook voor het ondernemen van activiteiten. Wil je bijvoorbeeld een gezellig drankje doen in het centrum? Laat je vervoeren door een van onze taxi-wagens. Je kunt bij Taxi Wijchen terecht voor al je vervoerwensen. Heb je een taxibus in Wijchen nodig? Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en sturen er een naar je toe wanneer jij het nodig hebt. Bij sneleentaxi denken wij graag met je mee.

Taxicentrale Wijchen

Veilig vervoer met sneleentaxi

Je kunt 7 dagen per week en 24 uur per dag een beroep doen op onze taxicentrale. Zowel voor een directe rit als wanneer je voor een later moment een taxi wilt reserveren. De medewerkers van Taxi Wijchen helpen je graag verder. Bovendien ben je in onze taxi's altijd verzekerd van veilig vervoer. Onze chauffeurs brengen je zo snel als mogelijk naar jouw bestemming, maar wel altijd met respect voor de verkeersregels. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu je taxi.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9