Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Harderwijk taxi

Taxi Harderwijk

Reis met onze Harderwijk taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Harderwijk te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Harderwijk

Taxi Harderwijk - sneleentaxi.nl

Heb je problemen met jouw eigen auto en moet je naar een klant? Dit kan heel wat stress opleveren, maar de taxidienst in Harderwijk is de ideale oplossing. Taxi Harderwijk kan je op het gewenste moment ophalen en naar de plaats van jouw bestemming brengen. We halen je overal in de omgeving van Harderwijk op en brengen je naar iedere gewenste locatie. Dat kan een plaats in de buurt van Harderwijk zijn, maar we brengen je ook zonder problemen naar bijvoorbeeld het vliegveld in Amsterdam of Eindhoven. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. We zijn er 24 uur per dag voor je. Zeven dagen per week. Boek nu online.

Harderwijk taxi

Taxicentrale Harderwijk is er voor je

Harderwijk is een stad en tegelijkertijd ook een gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt ongeveer vijfenveertigduizend inwoners en de stad zelf zo’n tweeënveertigduizend. Een bijzonder feit is dat Harderwijk in vroeger tijden de eerste stad van de Veluwe was. Het is een fantastische stad om te bezoeken. Er zijn zo’n honderd rijksmonumenten en daarnaast zijn er meer dan genoeg gezellige winkels en boetiekjes. Waarheen je ook wilt in Harderwijk en omgeving, Taxi Harderwijk brengt je er naar toe. Misschien wil je naar het ziekenhuis in Harderwijk? Een telefoontje naar de taxicentrale in Harderwijk is al genoeg. Ook het Dolfinarium is een zeer populaire bestemming in Harderwijk. Heb je zin om dolfijnen te kijken? De medewerkers van Taxi Harderwijk regelen het voor je.

Taxicentrale Harderwijk

Sneleentaxi staat voor kwaliteit

Taxi Harderwijk maakt alleen gebruik van moderne luxe wagens, dus je bent verzekerd van een comfortabele reis. Daarnaast wordt je gereden door een vriendelijke en betrouwbare chauffeur die graag rekening houdt met jouw wensen. Je kan bij ons een reservering te plaatsen voor een later moment. Heb je vervoer nodig voor een grotere groep mensen, maak dan gebruik van een van onze taxibusjes. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst in Harderwijk staat graag voor je klaar. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9